nlc.hu
Nyereményjátékok
Legyen tökéletes a nyaralásotok: összehozzuk a családot a Carbonában!

Legyen tökéletes a nyaralásotok: összehozzuk a családot a Carbonában!

Képzeld el a tökéletes családi nyaralást: közös élmények a szabadtéri élmény- és kamaszmedencében, a vízparton, izgalmas programok és gasztronómiai kirándulások idilli környezetben, önfeledt kikapcsolódás a család minden tagjának... A NaturMed Hotel Carbonában mindez lehetséges, hiszen a népszerű hévízi szállodában egyszerre akár több generáció is együtt pihenhet, miközben mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő programokat.
Legyen tökéletes a nyaralásotok: összehozzuk a családot a Carbonában!

Az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék

Manapság az együtt töltött idő nagy kincs, ezért nincs felemelőbb annál, amikor végre összejön az egész család. A nyaralás remek lehetőség a családi kapcsolatok ápolására, főleg, ha sikerül elcsábítani a nagyszülőket is. A hévízi NaturMed Hotel Carbona óriási fürdőparadicsoma, arborétumszerű parkja, vendégszerető hangulata, ínycsiklandozó gasztronómiai fogásai és “Nyári vakáció” családi ajánlata mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a közös kalandok sokáig emlékezetesek maradjanak.

A közös élményekre és a pihenésre is jut idő

Amíg ti, szülők a medence partján koktéloztok, esetleg a szaunasziget, a pezsgőfürdő vagy a beauty- és wellnesskezelések kényeztetései közül választatok, a gyerekeket sokféle izgalmas program várja. A kicsik a Törpe Klubban kézműveskedhetnek, a nagyobbak kiereszthetik energiájukat a kamaszmedencében, esti programként pedig csocsó, X-Box, pingpong és biliárd is várja őket. Ha megéheznek, a gyermekbüfében válogathatnak a gyerekétlapról, és a finomságok mellé gyermekkoktélokat szürcsölhetnek. A gyerekek részt vehetnek szaunaszeánszon vagy sport- és mozgásterápiás programokon is, sőt közös családi kirándulásra is mehetünk a festői szépségű környékre.

Legyen tökéletes a nyaralásotok: összehozzuk a családot a Carbonában!

Július: minden nap gyereknap a Carbonában

Nálunk tényleg nem lehet unatkozni: a gyerekeket júliusban minden héten más program várja. Először a teniszé lesz a főszerep, majd a főzés alapjait tanulhatják meg a séf segítségével. A harmadik héten a latin tánc alapjait sajátíthatják el igazi profiktól, végül úszásoktatóval tökéletesíthetik a tudásukat. A tánc és főzés hetén sztárvendégünk lesz Südi Iringó és Bernáth József, a Konyhafőnök séfje.

A Carbonában tényleg egészséges a nyaralás

Nyáron se feledkezzetek el az egészségetekről! Pótoljátok be, amire a hétköznapok rohanásában nem jut idő: a vendégek által legjobban kedvelt, modern eszközökkel végzett állapotfelmérések (pl. a spineliner, dinamica) segítségével nemcsak képet kaptok az egészségetekről, hanem a szakorvosi konzultációt követően személyre szabott kezelésprogramot is.

Legyen tökéletes a nyaralásotok: összehozzuk a családot a Carbonában!

Felhőtlen nyaralás a Carbonában!

www.carbona.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top