nlc.hu
Sztárok
Majka 7 milliós órája

7 milliós luxusórát villantott Majka

Az óraszakértő szerint ez egy irtó különleges darab.

Majka pár nappal ezelőtt a Telex podcastjének vendége volt, ahol beszélt többek között Curtis-szel való kapcsolatáról, sőt, Tóth Gabi kolléganőjét is megvédte. Nem csak ez volt érdekes azonban a beszélgetés alatt, hanem a rapper által viselt karóra is – szúrta ki a TikTok egyik népszerű óraszakértője, aki részletesen beszélt a tárgyról.

Majka

Fotó: TV2

Egy Rolex Sea Dweller DeepSea D-Blue, ami nagyjából 6,7 millió forintba kerül. Megjegyezték, hogy ez egy átlag magyar másfél éves keresetének felel meg, persze, ha mellette nem költ semmire. 

A szakértő megjegyezte, hogy ezt az óratípust nem adják ki ilyen szíjjal, így ez egy feláras kérés. Állítólag ezt csakis az üzletben lehet kérni és ott is teszik rá az órára, ez nagyjából 100 ezer forint pluszt jelent.

@beszeljunkorakrol Milyen óra volt Majkán az After Sajó Dáviddal podcastben tegnap? Szerintem egy új 2022-es Rolex Sea Dweller DeepSea D-Blue James Cameron kiadás a 136660 #órák #karóra #rolex #majka #hírességekórái #horology #beszeljunkorakrol ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top