nlc.hu
Életmód
Borsos csikós leves

Borsos csikós leves

Nincs idõd egész délelõtt levest fõzni? Megoldható fél óra alatt! Próbáld ki!







 


Hozzávalók:
1 ek margarin
2 ek ketchup
1 tk mustár
1 csapott mokkáskanál őrölt feketebors
1 tasak Knorr Marhahúsleves fodros metélttel



Elkészítés:
Az olvasztott margarinon kicsit pirítjuk a ketchupot és a mustárt, hozzáadjuk a feketeborsot (ízlés szerint többet, kevesebbet) és felöntjük 1 liter forró vízzel. Ha felforrt adjuk hozzá a tasak tartalmát és forrástól számított 8 percig közepes lángon főzzük. Friss, kis kockára vágott paradicsommal, paprikával gazdagíthatjuk.

Elkészítési idő: 15-30 perc


További receptek: www.knorr.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top