nlc.hu
Szabadidő
A mi autónk

A mi autónk

Suzuki Swift – Nagyon-nagyon gyönyörű!

Az új Swiftet elsősorban az európai igényekhez tervezték, és mindenki elismeri, hogy a japán mérnökök sikerrel jártak! Az új Swift karakteres, tágas, kifinomult, könnyen kezelhető és élvezetes autó, mely kategóriájában kiemelkedő ütközésbiztonsággal és lopásvédelemmel rendelkezik. A belső térben a stílus, a sportosság és a pazar vezetési élmény egyedülálló kombinációját élhetjük át. A számtalan technikai újdonsággal, és osztályánál gazdagabb kényelmi, valamint biztonsági felszereltséggel büszkélkedő új Swift új mércét állít fel kategóriájában.


Suzuki Liana – Egy igazi családi autó

A Suzuki Liana kiragad a hétköznapokból, és egy olyan világba repít, ahol csak a kalandvágy és a képzelőerő szabhat határokat. Egyedi stílusú, kompakt, tökéletes tervezésű és rendkívül sokoldalú autó, melyben a technika maximálisan az embert szolgálja. Az új Liana gyökerestől felforgatja kategóriájának hagyományait: olyan új, sportosabb formát kínál, mely egyidejűleg inspiráló és praktikus is. A megragadó külső méltó párja a megújult Liana belső tere, mely a tágasság eddig talán soha nem tapasztalt érzését nyújtja.


Suzuki Ignis – Vagány forma, kitörő életkedv!

Az Ignis ma Magyarországon az egyik legdivatosabb családi autó, szinte mindenki ismeri. Erő, biztonság és kényelem – az Ignis ugyanúgy magában hordozza a Suzuki legnemesebb hagyományait, mint az elért sportsikerekből szerzett tapasztalatokat. Nagy csomagtartó, izmos, dupla vezérműtengelyes, tizenhat szelepes VVT motor, egy sor aktív és passzív biztonsági megoldás és számos praktikus tartozék jellemzi. A kocsit könnyű vezetni, fékezni, irányítani. Kicsit magasabb belső tere, szép kialakítású belső designja egyaránt jelzi: az Ignis nemcsak divatos, de divatot is teremtett!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top