nlc.hu
Szabadidő
A stílusos nagyvad

A stílusos nagyvad

Peugeot 307 CC – Napfény négy személyre

A Peugeot 307 CC a stílus szabadsága – másodpercek alatt válik a szemünk láttára klasszikus kupéból ragyogó és stílusos kabrióvá. Az autó már mint kupé is arányos, megnézik, körüljárják, elismerő pillantásokat vetnek rá. Leengedett tetővel pedig kifejezetten karcsúvá, sportossá válik. Kupéként a csomagtartó mérete elég tisztességes, háromszázötven liter, de nyitott tető mellett is több mint a fele megmarad a poggyásznak. A karosszéria szilárdsága kabrióként is jónak számít ebben a kategóriában, a forma pedig csábító, mint minden Peugeot-é. Nagyon exkluzív látvány a műszerfalra és az ajtókra is kiterjedő bőrkárpit.


Peugeot 407 SW – A világ új dimenziója

Az esztétikai újítások és a belőle áradó erő magával ragadó. A 407 SW összetéveszthetetlen ragadozó profilja, kiszélesedő fényszórói, elnyúló, sportos vonalai és karakteres hátsó része új horizontok felfedezésére csábítanak. Hatalmas szélvédője panoráma üvegtetővel párosul, melyen keresztül betekinthetünk a tágas, kényelmes utastérbe és a különleges gonddal kialakított vezetőhelyre. Az autó belső tere, technikai jellemzői, biztonsági funkciói, jó felszereltsége mind vezetésre csábítanak, dinamizmust és biztonságot sugároznak. Nem alaptalanul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top