Cey-Bert Róbert Gyula, az étkezési szokások szocio-pszichológiájának doktora több mint 15 évet töltött a Távol-Keleten (Hongkong, Japán, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Thaiföld), ahol ötcsillagos luxusszállodák, luxuséttermek és népszerű légitársaságok gasztronómiai tanácsadójaként sokat foglalkozott a kínai, japán és thaiföldi konyhák kultúrtörténeti jelentéstartalmának a kutatásával.
Ezekben az egészséges életmódra való törekvés mellett az afrodiziákumértékek játsszák a legfontosabb szerepet.
A Távol-Keleten az afrodiziákum-jelentésű ételösszeállításoknak több ezeréves hagyománya van, amelyben megtalálhatók az ősi kínai császári időkre visszamenő titkos szerelmi szertartások és technikák színes legendái is.
Kiadó: Mezőgazda Kiadó