nlc.hu
Horoszkóp
Engedékenyen és lágyan

Engedékenyen és lágyan





Megtalálhatod az igazit

Olyan társat keresel, aki nemcsak akkor támogat és szeretne együtt lenni veled, amikor vidám vagy és szexi. Hanem akkor is, amikor vigaszra van szükséged. Az igazit találhatod meg, ha nem a csomagolásra, a külsőségekre helyezed a hangsúlyt. Az a személy, aki a bolyhos, hamuszürke pulóveredben, smink nélkül, borotválatlanul is felfigyel rád, és vonzónak talál, a belső kisugárzásodra „indul be”, és örökké szeretitek egymást.


Megtarthatod őt

Imád otthon lenni, szívesen kényeztet téged, és még akár ágyba is viszi a reggelit. Amikor te jársz a kedvében, dicséred őt, akkor ezt ezerszer meghálálja. Nagyon fontos számára az elismerés, hiszen tele van kisebbrendűségi komplexusokkal, amelyet egy családtag még gyermekkorában alakított ki benne. A gyengéd érintésektől elvarázsoltnak érzi magát. Ha nincs kedved a szexhez, akkor a „fáj a fejem” kifogást töröld, mert ezzel vérig sértheted, és más karjába űzheted. Inkább mozgasd meg a fantáziáját, és találj ki valami szokatlan érvet.


Így kezeld az érzelmi válságot

Erősíteni kell az önbizalmát, ez segít abban, hogy elhiggye, igenis vonzó és értékes tulajdonságokkal rendelkezik. Szerezd vissza a régi barátaidat, akiket kedvesed miatt elhanyagoltál, és viselkedj határozottan, hogy a partnered ne képzelje azt, mindent megtehet veled. Meg kell tanulni különbséget tenni a szánalom és a szerelem érzése között. A megbántottságodnak jele pedig ne a hallgatás legyen, mert ezzel nem tisztázhatod a lelkedet kínzó helyzetet, és nem bocsáthattok meg egymásnak. Ne te legyél az, aki elsőként áldozatot hoz, hanem a változatosság kedvéért adj a párodnak egy lehetőséget, hogy ő tegyen valamit érted, értetek.


Zárd le a múltat

Ne keress kibúvót a kedvesed bántó viselkedésére, és ne is hallgasd a panaszait. Ne orvosold a bajait, és ne őt akard talpra állítani, hanem saját magadat. Ha megaláztak, netán mindketten csaljátok egymást, akkor gyorsan zárd le a viszonyt, mert minél tovább maradsz benne, annál inkább nem becsül majd téged. Ráadásul egyre nehezebben tudsz kiszállni, vagy éppen kiállni a jogaidért. A darabokra tört szívet nem úgy ragaszthatod össze, ha elvonulsz a világtól, vagy az italhoz, esetleg a gyógyszerekhez fordulsz. Pont fordítva, járj társaságba, folytass józan beszélgetéseket, ne viselkedj passzívan, félénken. A nehéz kapcsolat lezárása után akár évek múlva jösz rá arra, hogy nem volt hiábavaló a küzdelem, és hasznát veszed az ott szerzett fájdalmas tapasztalatoknak.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top