nlc.hu
Horoszkóp
Nagyvonalúan és uralkodón

Nagyvonalúan és uralkodón






Megtalálod az igazit

Ha nagyvonalú stílusodba keveredik némi flegmaság, sokan fognak bomlani utánad. De neked csak egy kell, az igazi! Ez a személy jó nevelést kapott, pontosan tudja, hogy mi az illem, ám gyakran küzd kisebbrendűségi komplexusokkal. Emiatt fordulhat elő, hogy a munkatársaid viselkedése miatt szenvedsz. A dicséreteiddel leveheted a lábáról őt, feloldhatod a problémáját. Partnered élete végéig a tenyerén hordoz majd téged, és mindent megtesz azért, hogy sikeres és elégedett legyél.


Megtarthatod őt

Soha ne szervezz semmit a megkérdezése nélkül, és beszélj neki arról, milyen vonzónak tartod. Ne ellenőrizgesd, és a családjára se tegyél megjegyzéseket, mert a rokonai okozzák majd a legtöbb problémát nektek. Ezért a velük való viszonyod állandóan változik. A kapcsolatot felfrissítheted a legrégebbi trükkökkel, mint amilyen az illatos masszázs, a közös fürdőzés, erotikus táncok. A hallgatás, pedig olykor aranyat ér, ne köss mindent az orrára, lengje körül a kapcsolatotokat a titokzatosság, amelytől úgy érzi, hogy újra és újra el kell varázsolni. Szerelme zálogaként időnként vegyen neki drága ajándékokat. És a hétköznapok boldog pillanatait örökítsd meg fényképen vagy videón.


Így kezeld az érzelmi válságot

Semmi esélye nálad a modern kapcsolatnak, hiszen a régimódi szerelmet részesíted előnyben. Ezért, ha olyan partnerrel hoz össze a sors, aki nem felel meg ennek az ideálképnek, akkor ne húzzad az időt, hanem a konfrontációt vállalva mondd meg neki, aztán állj tovább. Ha úgy érzed, hogy megtaláltad az eszményi társat, de azt valaki el akarja csábítani, akkor harcolj érte oroszlánként. A kapcsolatban neked kell viselned a nadrágot, mert a kedvesednek irányításra van szüksége. De tartózkodnod kell az érzelmi zsarolásra emlékeztető viselkedésektől. Nem kell titkolni, hogy odavagy a szexért, és a vadul szeretsz szerelmeskedni.


Zárd le a múltat

Szívből jövő optimizmusod sajnos azzal az eredménnyel járhat, hogy nem zárod le a nem működő kapcsolatot. Hanem azt feltételezed, hogy majd csak történik valami, és ez megoldja a helyeztet. Ám ezzel csak a saját szenvedésedet hosszabbítod meg. Ha véget ért a szerelem, ne „nyúlj” egykori kedvesed után, és ne csipkedd, ne humorizálj rajta. Vesd bele magad a szervezőmunkába, amihez olyan nagyon értesz, és a nagyszabású terveket is a múlt lezárása után képes leszel átültetni a gyakorlatba. Járj a barátokkal szórakozni, és indulj a misztikus kelet felé, ahol a lelked megnyugszik.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top