nlc.hu
Életmód
Termékismertetõ

Termékismertetõ






A grillezés sikerének titka a jó alapanyag és a különleges fűszerezés. A Knorr Delikát Villámpác és Fűszervarázs család termékeivel bármilyen húst, zöldséget mindössze fél óra alatt ízletessé és porhanyóssá tehetünk. És esőnapra sincsen szükség, az ételek elkészíthetők sütőben vagy serpenyőben is.

A nyári hangulatot mi sem tükrözi jobban, mint egy finoman illatozó barbecue, Knorr Delikát Barbecue Fűszervarázzsal ízesítve.

A hátszínt, karajt, tarját a Knorr Delikát Borsos-mustáros, Fokhagymás vagy Flekken Villámpáccal varázsolhatjuk finoman fűszerezetté.







Szárnyas húsokhoz, zöldségekhez a Knorr Delikát Grill Villámpácot vagy Szárnyas Fűszervarázst javasoljuk.

A különféle halakat a Knorr Delikát Sült halak Fűszervarázs teszi utánozhatatlanná.

Darált húsokhoz a Knorr Delikát Fasírt Fűszervarázs ad kellemesen fűszeres felhangot.

A nemzetközi konyha rajongóinak a csípős Knorr Delikát Mexikói Villámpácot, a mediterrán ízvilágot idéző Olaszos Villámpácot, a görög Gyros Fűszervarázst, míg a hagyományos magyar ízek szerelmeseinek a Magyaros Fűszervarázst ajánljuk.

Köretek, szendvicsek, főzelékek utólagos ízesítése sem probléma többé, a Knorr Delikát Asztali ételízesítővel pillanatok alatt különleges ízt adhatunk ételeinknek.


























 


 


 


 


 


 


 


Végül 10 fortély a sikeres kerti partikhoz:

1) Grillezni egészségesebb, mert az ételek saját zsírjukban sülnek ki.

2) Ha pénztárcánk engedi, nehéz vasból készült grillsütőt válasszunk.

3) Ha praktikusak vagyunk, néhány kő és egy egyszerű rostély csodálatos grillsütő lehet.

4) A tüzet gyúlékony anyagtól távol, szélcsendes helyre építsük.


5) Sose használjunk vegyszert a tűzcsiholáshoz, mert ízét beszívják a grillezett ételek.

6) Csak parázs fölött süssünk! Az égett hús nemcsak kellemetlen ízű, de egészségtelen is.

7) Az ideális grillezési távolság: 15 cm-rel a parázs felett.

8) A parázsból a grillrács alatt szabadítsunk fel egy kis felületet, ahova kimenthetjük az ételt, ha mégis felkap a láng.

9) A grillmester jobbkeze a kisasztal. Mindig legyen rajta hely az alapanyagoknak, eszközöknek, a kész ételt tároló edénynek és EGY KANNA VÍZNEK!

10) Legfontosabb eszközök: hússütő csipesz, pecsenyevilla, vágódeszka.


A Knorr honlapja»






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top