nlc.hu
Sztárok
Fogyással készül Aréna koncertre Korda György

Fogyni akar Korda György – újra annyi kiló akar lenni, mint 25 évesen

Felesége szerint szó sem lehet szigorú diétáról.

A Korda György-Balázs Klári duó 2024-ben Aréna koncertet ad Korda 85 néven. A fellépés különlegesnek ígérkezik: már folynak a megbeszélések azzal kapcsolatban, hogy milyen koreográfiák lesznek, a kivetítőkön mit lát majd a közönség, illetve arról is, hogy melyik dalok csendüljenek fel. Korda György elárulta a Borsnak, hogy a koncertre készülődés egyik sarkalatos pontja az, hogy le szeretne dobni 4-5 kilót.

Kordáék

Gigakoncertre készül a Korda házaspár – Fotó: MTI/Cseke Csilla

“Nem azért, mert kövérnek érzem magam, 90 kiló vagyok, egyszerűen úgy gondolom, hogy a koncerten könnyebben viselem magam, ha újra annyi kiló lennék, mint 25 évesen” – indokolta a legendás énekes. 

Felesége szerint azonban erre semmi szükség. “Miért akarnál te annyi kiló lenni, mint 25 évesen? Ne is reménykedj! Egyébként meg így vagy a legszebb, ahogy most látlak, szóval felejtsd el a szigorú diétát!” – mondta a párjának.

Korda György egyébként arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy nem véletlenül nem nevezték életműkoncertnek ezt a karrierjük szempontjából csúcspontnak számító bulit. “Azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy életműkoncertet ad, az befejezett valamit, az lezárta, kész, vége. (…) Mi viszont Klárival úgy érezzük, hogy még a jövő évi koncertünk után is lesz mit mondanunk a közönségüknek. (…) Ezért mondom, hogy még nincs vége” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top