nlc.hu
Horoszkóp
Július havi egészségügyi horoszkóp

Július havi egészségügyi horoszkóp





KOS (Március 21 – Április 20.)

Nagy hangsúly kap a következő hetekben, életedben a saját erőd kibontakoztatása, valamint az, hogy mennyire vagy célratörő terveid kivitelezésében. Alapvetően igaz rád, hogy rengeteg dinamizmus munkál benned, így ezzel nem is lesz gondod. Azonban akadályok természetesen várhatóak, ám a versenyhelyzet soha nem volt nehéz számodra. Néha még élvezed is, ha versenyezned kell, hiszen semmi sem fontosabb neked, mint a győzelem érzése. Egészséged tekintetében előtérbe kerül legérzékenyebb testrészed, vagyis a fejed, valamint a fogaid vonatkozásában lehetnek kisebb panaszaid.







BIKA (Április 21 – Május 20.)

Saját érzelemvilágodat erőteljesen visszafogod a következő időszakban, vagyis alárendeled saját személyiségedet családodnak, szeretteidnek igényeivel szemben. Valahogy úgy gondolkodsz, hogy Te nem számítasz most, hanem mindenki másnak legyen jó, aki neked fontos. Az ilyen hozzáállás előbb-utóbb visszaüthet, tehát a feladat most az, hogy önmagadat is szeresd egy kicsit. Egészséged területén fontos szerep jut a talpadnak, figyelj arra, hogy megfelelő lábbelit hordj. Emellett nagyon jó hatással lenne egész szervezetedre a reflexzóna masszázs.







IKREK (Május 21 – Június 21.)

Szeretnéd kifejezni mások felé a rokonszenvedet, figyelmedet, szeretetedet. Különösen azoknak szeretnéd megvilágítani ezt, akik igazán fontosak neked, s nagy szerepet játszanak mindennapjaidban. Meglehet, hogy nem igazán lesz erre alkalom, s benned marad ez a nagyon fontos közlendő. Ebben az esetben szavak helyett használj más gesztusokat: néha egy kis figyelmesség, apró ajándék csodákat tesz, s már nem is kell szavakat használnod. Egészséged területén fontos szerep jut majd a lábadnak, ezen belül is talpad lesz érzékenyebb.







RÁK (Június 22 – Július 22.)

Általában nagyon elfogadó ember vagy, s mindenki rád zúdíthatja búját-baját. Valószínűleg ez történt az elmúlt időszakban, s egy kicsit eleged is lett abból, hogy mindenkinek Te legyél a lelki szemetesládája, vagy a megmentője. Nincs kedved ahhoz sem, hogy másokról gondoskodj, kivétel ez alól természetesen a legközelebbi családod. Saját magadnak kellene most egy kis időt és teret ajándékoznod, hiszen fel kellene töltődnöd ahhoz, hogy újra törődni tudj másokkal. Egészséged területén fontos lesz a bokád, lábszárad területe, hosszabb gyaloglásokra most ne vállalkozz.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)

Érzelmi életedet háttérbe szorítod, hiszen egészen más területek kötik le a figyelmedet. Nincs elég időd arra, hogy megéld a szeretetedet mások iránt, de talán még arra sem, hogy egy egészséges kommunikációt folytass azokkal az emberekkel, akik valóban nagyon fontosak számodra. Üzleti terveid azonban virágoznak, s meglepő új ötletek jutnak az eszedbe, amelyek nagyon lekötik az idődet és a figyelmedet. Egészséged területén fontos lesz a csontrendszered, s elmondható, hogy testileg és lelkileg is kicsit „lassúbb”, és nehézkesebb leszel.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)

Sokat elégedetlenkedsz a pénzügyeid miatt, úgy érzed, hogy sokkal jobb anyagi körülmények között kellene élned. Ez az érzés talán független is a valós viszonyoktól, hiszen lakhatnál luxusvillában is, s az is kevés lenne most neked. A most érvényben lévő erők nem azt mutatják, hogy nem lesz pénzed hamarosan, hanem azt, hogy még többet akarsz, s ez a taposómalom felőrölheti lelkedet és az erődet is. Egészséged területén érzékennyé válhat csípőd, valamint a vénáid. Ez azt jelenti, hogy forró vízben nem kellene sokáig áztatnod magad, ugyanis ez árt a vénás keringésnek.







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)

Pont azon a területen vagy hátrányosan érintett most, ami a legfontosabb neked, mégpedig szerelmi életed területén. A párkapcsolat olyannyira fontos neked, mint a levegő, vagy a napi betevő élelem. Ha nincs, vagy nem működik, akkor magad alatt vagy, s nem tudsz figyelni semmire. Most azt éled meg szerelemi életedben, hogy párod kis apróságok miatt rendre beléd köt, s ki szeretné provokálni a vitát. Te, pedig semmitől sem irtózol jobban, mint a nyílt konfrontációtól. Egészséged tekintetében érzékenyebb lesz az alhasad és a nemi szerveid tájéka, illetve fogékonyabb leszel a fertőzésekre is.







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)

Baráti kapcsolataid feszültséggel telnek meg, ami azt jelenti, hogy bizony számítanod kell hirtelen kialakuló feszültségekre, s talán még vitákra, veszekedésekre is. A kérdés az, hogy mennyire akarod meggyőzni barátaidat a Te személyes véleményed helyességéről. Lehet, hogy alkalmazkodó magatartással és empátiával, sokkal többre mész. Emellett abszolút igazság úgysem létezik, egy biztos, hogy a világ sokszínű és sokféle ember él benne. Egészséged területén fontos lesz a veséid tájéka, ezért sok folyadék fogyasztása javasolt. Emellett érzékenyebbé válhat a bőröd is.







NYILAS (November 22 – December 21.)

Könnyedén keresztülviheted akaratodat, s nem kerül különösebb erőfeszítésedbe az sem, hogy másokat befolyásolj, különösen igaz ez családtagjaidra. Tehát, ha valamilyen elégedetlenség motoszkál benned, akkor itt az ideje annak, hogy megbeszéld az érintettekkel. Könnyedén meggyőzöd őket álláspontod helyességéről, s sokkal nyitottabban fogadják majd véleményedet, gondolataidat. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a keringési rendszered, tehát minél többet kellene pihenned és lazítanod. Emellett alkalomszerűen megfájdulhat a hátad is.







BAK (December 22 – Január 20.)

Munkádban nagy szükséged lenne felettesed támogatására, valamint jól esne, ha meghallgatná ötleteidet, s teret is adna ezeknek az új gondolatoknak. Most azonban olyan módon viselkedik veled, mintha egy szigorú szülő lenne, lépten-nyomon megkritizál, s nem tudsz olyan jót nyújtani, ami elég megfelelő lenne. Ez nincs arányban képességeiddel, s munkabírásoddal, hiszen messze földön Te vagy a legjobb munkaerő. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a gyomrod, tehát fektess súlyt az egészséges táplálkozásra, fogyassz könnyű, de tápláló ételeket.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)

Nagyon is elborítanak most az ellenőrizhetetlen érzelmi hullámzások, hangulataid úgy jönnek-mennek, mint a szeszélyes tavaszi időjárás. Fogékony vagy minden érzelmi áramlatra, tehát mások bújára, bajára, valamint jókedvére is. Mivel elsősorban értelmi síkon kötődsz a világhoz, ellenőrizni akarod ezt a folyamatot. De hát ki tudná ellenőrizni, s felfogni az érzelmek színes világát. Kísérletet tehetsz rá, hogy megértsd, de jobb, ha megéled. Egészséged tekintetében előtérbe kerülnek a végtagjaid, jobban kellene ügyelned, amikor házimunkát végzel, vagy netán barkácsolsz.







HALAK (Február 20 – Március 20.)

Végre itt az alkalom, hogy amit eddig a szőnyeg alá söpörtél, gondos munkával, napvilágra kerüljön, és tisztázást nyerjen. Ne félj a felszabadító beszélgetésektől, mert egy egészen új korszakot nyithatnak életedben. Leteheted azokat a terheket, amelyeket eddig hurcoltál, s nagyon megkönnyebbülhetsz. Ez azt is jelenti, hogy régi, elmérgesedett emberi viszonyaidat rendezheted. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a torkod, figyelj arra, hogy ne fogyassz nagyon hideg italokat. Emellett érzékenyebbé válhatnak a fogaid is, valamint a füleid. Tehát huzatos helyen ne tartózkodj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top