nlc.hu
Sztárok
Csúszik a Házasság első látásra premiere

Mégsem indítja el a TV2 az egyik nagy őszi újdonságát, kiderültek az okok

A Nagy Ő-t váltotta volna.
tv2 logó

November elején befejeződik A Nagy Ő, helyére a TV2 néhány nappal ezelőttig a Házasság első látásra című műsorát tűzte volna képernyőre, amely csatorna idei őszi szezonjának az egyik fő újdonsága. A TV2 Csoport vezetősége azonban meglepő módon elhalasztja a nagyszabású reality premierjét. A SorozatWiki úgy tudja, a túl jó nézettség miatt döntött így a tévécsatorna.

Helyette a Párharc 3. évada indul majd a TV2-n november 6-án. A portál információi szerint a TV2 vezetősége azért döntött a két műsor cseréje mellett, mert az ősz első felében – a prognózisok ellenére – jobb nézettséget hozott a csatorna, és abban bíznak, hogy ha a Párharccal alacsonyabb nézettséget is érnek el a főműsoridő második felében, akkor is a TV2 marad a legnézettebb csatorna.

Az extrém páros vetélkedő 3. évada tehát november 6-án debütál, viszont a szereplőket még nem jelentették be a TV2.

Napokon belül egyébként az RTL-en is véget ér egy népszerű reality. A Nyerő Páros fináléja október 27-én látható, október 30-tól pedig már átveszi a műsoridejét a Házasodna a gazda 6. évada. A társkereső valóságshow-ban 4 gazda (Anna gazdasszony, valamint Gergő, Józsi és Kevin gazda) párkeresését követhetjük nyomon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top