Bevezetésként tájékoztatás arról, hogyan használjuk és gondozzuk a wokot, hogy a legjobb eredményt érjük el vele.
Egy fényképekkel gazdagon illusztrált fejezet, amelyből megismerhetjük az ázsiai háztartásokban használt, számunkra eddig ismeretlen nyersanyagokat, a kamrában tartható alapanyagoktól kezdve a friss zöldségeken át a tészták és a rizsfajták változatos kínálatáig.
Számtalan érdekes tudnivaló a receptek alapanyagairól és egyes ételekkel kapcsolatos kísérőszövegek.
Gazdagon illusztrált színes oldalak, amelyek bemutatják a sült rizst, a currykrémeket, a fűszeres rizst, valamint a yum cha falatokat és a receptekhez kínálható köreteket.
Ábrákkal kiegészített eligazítás arról, hogyan lehet a wokot a különféle főzési technikákhoz a legcélszerűbben alkalmazni.
Tehát főzésre fel, próbáld ki a wokot!
Nélkülözhetetlen wok könyv Vince Kiadó» 5495 Ft |