nlc.hu
Nyereményjátékok
A nyár slágerei Hévízen!

A nyár slágerei Hévízen!

…feltöltõdés… Már javában tombol a nyár, a jó idõ, a napsugarak, a természet friss illata egyre több mindenkit csábít ki a szabadba.





Sokan elhatározzuk, hogy teszünk valamit egészségünkért, a természettel együtt testünk és lelkünk is megújulni szeretne. A nyár a pihenés és kikapcsolódás időszaka, a néhány szabadsággal töltött nap alatt kell újra erőt és energiát merítenünk a komorabb évszakokra. A pihenés mellett nagy szerepet kap az „aktivitás” is, melyekhez szállodánk kitűnő helyszínt kínál.


…családi pihenés…

A pihenésnél a wellness szolgáltatások, a beltéri uszoda, az élmény- és pezsgőfürdő, a gazdag szaunavilág, továbbá a szépségintézet, a távol keleti masszázsok mellett a központi szerepet mégiscsak a napsütés és a vízpart „beach” hangulata kapja.
Tavaly megnyílt Acapulco élménymedencénk idén is a családok kedvence. Míg a gyerkőcök a 20 cm mélységtől kezdődő gyermekmedencében pancsolnak, a szülők a nádtetővel fedett jacuzziban élvezhetik a nyár örömeit, s emellett szemmel tarthatják a kicsiket is!

S hogy még több szórakozási lehetőséget és programot tudjunk kínálni a szabadság napjaira, elkészítettük új nyári programajánlatainkat.

A gyerekek részére játékos vízi- (gyöngyhalászó verseny, váltójátékok, vizi olimpia ) és szárazföldi vetélkedőkkel (célbadobó verseny, 5 próba, olimpiai erőpróba), családi játékokkal (kötélhúzás, ping-pong, darts, boccia, lengőteke), strandröplabdával, szállodai kvízzel, kreatív programokkal tesszük aktívabbá a napot. Emellett szerdánként “magyar napot”, szombatonként pedig “karibi napot” tartunk.





A kicsiknek most óriási gyermekkedvezményekkel kedveskedünk: amennyiben a gyermek a szülők szobájában lakik, 10 éves korig a szállást és félpanziót ingyenesen biztosítjuk! A fizetés pedig továbbra is történhet üdülési csekkel.







…aktivitás…

A nyár slágere az uszodában üzembe állított aquaspinning kerékpár, mely a vízitorna legújabb irányzata. S hogy mit is jelent pontosan? „vízben zenére történő kerékpározás”, s hogy miért is jó ez? A víz miatt csökken az izületekre nehezedő nyomás, de a lényeg, hogy fitté és széppé tesz, hiszen a víz az a közeg, amely boldogsághormonjainkat termelődésre serkenti.
Az aquaspinning mellett, a fittség jegyében érdemes kipróbálni még a különböző aquafitness tornákat is!



 





…kényeztetés…

Szállodánkban is elindult a világszerte népszerű ayurvedikus masszázsterápia. Az ayurveda szó szerinti fordításban: – a „hosszú élet titkának ismerete”, speciális kezeléseket, masszázsokat, táplálkozási ajánlásokat és gyógymódokat tartalmaz, melyek együttes alkalmazása jelentheti az egészséges életmódot. Ezek a kezelések és masszázsok a test, a szellem és a lélek hármasára gyakorolnak gyógyító hatást.

S ha kényeztetés, akkor „Acapulco Grillkert”, mely frissítőkkel, koktélokkal, ínyencségekkel már 3 hete várja a családi élménymedence mellett a napozókat és fürdőzőket!









…ajánlataink…



Nyári ajánlataink már megtalálhatók a honlapon. Az ajánlatok mindegyike félpanziós ajánlat, 2, 4 és 7 éjszakára foglalhatók, s mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbbet, legyen szó akár medenceparti pihenésről, akár aktív kikapcsolódásról.
Ízelítőként: „Európa Vízvarázs” ajánlatunk: 2 éjszaka félpanzióval, 1 kényeztető masszázzsal, aquaspinning – ill. aquafitness tornával, aloe vera üdítővel már 40.300,-Ft/fő-től!

 


 


Óriási gyermekkedvezményekkel várjuk a nap és a víz szerelmeseit Hévízen, a Hotel Európa fit****-ben!












Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top