nlc.hu
Egyéb
Adatmódosítás

Adatmódosítás

A mezők kitöltésével, illetve választással bemutatkozhatsz.
Az adataidat bármikor módosíthatod!


1 – 2., 4- 7. Ha beírom ide az adataimat, mindenki elolvashatja?
Az itt megadott adatok nem nyilvánosak, kizárólag a velünk való kapcsolattartást könnyítik meg.
Az itt megadott címmel részt vehetsz nyereményjátékainkban, illetve az e-mail címedre hírlevelet küldünk.


3. Szeretnék új jelszót!
Itt változtathatod meg a belépő jelszavadat!

8. Hírleveleket is megrendelhetek?
Ha szeretnél értesülni az nlc legfrissebb híreiről, recepteket olvasnál szívesen, vagy tájékozódnál a heti friss témákról, jelöld be kedved szerint melyik hírlevelet olvasnád! Akár többet is megrendelhetsz!


9. Kaphatok illusztrált hírlevelet is?
Ha a számítógéped alkalmas képes üzenetek fogadására is, akkor jelöld be itt! Ebben az esetben illusztrált hírlevelünket küldjük el címedre.


10. Titokban szeretnék körülnézni a fórumon!
Jelöld be itt azt, hogy a neved melletti jeled megmutathatja-e hogy on vagy off vagy-e a többiek számára! A jelölésed/változtatásod aktiválásához újra ki és be kell lépned!

• Az online/offline ikon működése:
Ha belépsz, akkor a belépésed azonnal érzékeli a rendszer és online-ra változik az ikonod a következő oldalletöltéskor mindenkinél. Ha rendesen a kilépés gombbal lépsz ki az oldalról, akkor offline-ra ugyancsak azonnal. Ha viszont csak bezárod a böngészőablakot, akkor 10 perc után tekint csak az oldal kilépettnek.


11. Egyedülállókkal szeretnék barátkozni!
Válassz magadnak csoportjelet, olyat, ami egyetlen dolgot elárul rólad. A neved mellett megjelenő jelet később meg is változtathatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top