nlc.hu
Életmód
És ha író lennél?

És ha író lennél?

Kipróbálhatod magad, ha szeretsz "csak úgy" írogatni. Most megmutathatod mit tudsz! Ki tudja, talán egy új világsiker elsõ pillanata elõtt állsz!

A Fiatal Írók Szövetsége ebben az évben is meghirdeti alkotói pályázatát. A pályázatra olyan, 25. életévüket be nem töltött alkotók jelentkezhetnek vers, széppróza és dráma kategóriákban, akik önálló kötettel még nem rendelkeznek. Az első helyezettek önálló kötet megjelentetésére kapnak lehetőséget a Fiatal Írók Szövetsége FISZ Könyvek sorozatában.
Pályázni levélben elküldött kötetnyi kézirattal lehet, melyhez a szerző (elérhetőségeit is tartalmazó) önéletrajzát mellékelni szükséges.
 
Pályázati határidő: 2005. október 15.
A pályázatot neves irodalmárok és a FISZ Könyvek sorozatszerkesztői bírálják el.
Eredményhirdetés a FISZ honlapján várható 2006 elején.

Postacímünk: FISZ, 1397 Budapest, Pf.: 546.
 
A FISZ fenntartja a jogot arra, hogy – minőségi okokból – egyes díjakat nem oszt ki. A szervezők kéziratot nem őriznek meg és nem küldenek vissza, kivéve ha a pályázó felbélyegzett és megcímzett válaszborítékot mellékel. Ajánlott, hogy a pályázó e-mail címet is közöljön, a gyorsabb értesítés érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top