nlc.hu
Sztárok
16 éves vállalkozó a Cápák között-ben

Lenyűgözte a Cápákat a 16 éves Balázs, hárman is befektettek a vállalkozásába

Nagyot ment az RTL üzleti show-műsorában a fiatal vállalkozó.

A Cápák között történetének eddigi legfiatalabb vállalkozója horgolt plüssfiguráival nyűgözte le a Cápákat. Hárman is befektettek a 16 éves vállalkozó üzletébe.

Cápák között,

Több Cápa is nagy lehetőséget látott Balázs vállalkozásában – Fotó: Sajtóklub

A Cápák között eddigi legfiatalabb pitchelőjeként lépett a Cápák elé a 16 éves Nyikonyuk Balázs. A Csipcsiripp Plüssmanufaktúra megálmodója saját, kézzel horgolt termékeit mutatta be a Cápáknak. Motiváltsága, üzleti érzéke és a termék iránti elkötelezettsége meghatotta a Cápákat, akik lenyűgözve hallgatták a középiskolás fiatalember üzleti prezentációját, amelyből az is kiderült, korábban sokan bántották a hobbija miatt.

Cápák között,

Nyikonyuk Balázs bemutatta a vállalkozását, a Csipcsiripp Plüssmanufaktúrát – Fotó: Sajtóklub

A vállalkozó a horgolást népszerűsítő oktatócsomagok bevezetésére 2 millió forintot kért, 50 százalék tulajdonrészért. Balogh Levente és Moldován András szinte azonnal ajánlatot tettek 1-1 millió forinttal, 30 százalék tulajdonrészért cserébe. De Lakatos István is szerette volna Nyikonyuk Balázs vállalkozását támogatni, így végül a három Cápa 1-1-1 millió forinttal szállt be a plüssök világába, összesen 30 százalék tulajdonrészért cserébe.

Négyéves koromban én már árultam ezt-azt az óvodában, de még 16 évesen nem tartottam itt, hogy saját Kft.-m volt. Ez nagyon extra, hogy egy srác 16 évesen azt mondja, hogy a szülei alvó Kft.-jét felélesztette és ő abban árul valamit. Volt igazi árbevétele abból, amit a saját kezével készített. Ez a fiú fantasztikus!” – áradozott Balázsról Moldován András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top