nlc.hu
Trend
Gyors reggeli a szépségért

Gyors reggeli a szépségért

Utolsó pillanatig aludni, és mégis top fitten és jól ápoltan elhagyni reggelente az otthonunkat egyszerûbb, mint gondolnánk.

Például egy olyan rövid reggelivel, amiben minden megtalálható ahhoz, hogy a bőre és teste energikus legyen:


• Friss málnával, eperrel vagy piros gyümölcsökkel, ami nemcsak finom, hanem sok biotint is tartalmaz, ami a sima, bársonyos bőr valamint a fényes, testes haj vitaminja.





• Teljes kiőrlésű gabonapehellyel vidámmá varázsolhatjuk a reggelt. Ezt már évszázadok óta tudjuk, de ami újdonság, hogy erősíti az idegeket, mert aminosav tryptophan van benne, ami az idegi impulzusok vezetését segíti.

•  Frissen facsart rostos narancslével, mely C-vitamin tartalmával perceken belül frissé teszi a testet. A szervezetünknek szüksége van C-vitaminra, hogy stressz- és szexhormonokat termeljen, valamint boldogság- és eufóriahormont is.

• Zöld teával, mely rengeteg biológiai összetevőt tartalmaz, pozitívan befolyásolja közérzetünket, valamint segíti a koncentrációnkat és a relaxációs képességünket.

• A tejjel, ami azért nem ajánlható mindenkinek. Ha a beleink felfújódnak vagy a kiütések jelentkeznek bőrünkön, akkor el kell kerülnünk a tehéntejet. A mandulatej viszont könnyen emészthető, nagyon finom alternatíva: egyszerűen keverjünk össze 2 teáskanál mandulapürét és 1,25 dl vizet, 1-2 banánt és 1 teáskanál szezámpürét egy mixerrel.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top