nlc.hu
Sztárok
Egy szál bugyiban Az álommeló győztese, Kása Eszter

Megnyerte Az álommelót, most felfedezték Kása Eszter egy szál bugyiban pózolós fotóit

Ha valaki megnyer egy főműsoridős kertévés realityt, joggal számíthat arra, hogy a közösségi médiás oldalai iránt is megnő az érdeklődés. Így derült most is ki, hogy Az álommeló-győztes Kása Eszter posztolt már pikáns fotókat is magáról.

Az álommeló forgatása ugyan már hónapokkal ezelőtt lezajlott, a műsor győztese, Kása Eszter csak most, az utolsó epizód adásba kerülése után gyűjthette be a gratulációkat. Keserű Balázs után most ő lehet az, aki Balogh Levente közvetlen beosztottjaként fog dolgozni, méghozzá kiemelkedően jó fizetésért.

Kása Eszter

Kása Eszter Az álommelóban (fotó: RTL Sajtóklub)

A véletlen úgy hozta, hogy az Instára kitett hálálkodó videóját épp a születésnapján jelentethette meg. A bejelentkezésében elárulta, hogy hazament a családjához, mert velük szeretné tölteni a születésnapját és persze megünnepelni a győzelmet, de ettől még nagyon köszöni mindenkinek a szurkolást, a kedves szavakat, a biztatást, az üzeneteket és a születésnapi köszöntéseket.

A Promotions azonban mást is kiszúrt Kása Eszter Insta-oldalán: Az álommeló győztese bugyiban pózolós képeket is osztott már meg korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top