nlc.hu
Sztárok
Trokán Nórát cserben hagyta a ruhája a cannes-i filmfesztiválon

Kevesebbet takart, mint szerette volna – Trokán Nórát cserben hagyta a ruhája a cannes-i filmfesztiválon

A színésznő egy kicsivel többet mutatott meg magából a vörös szőnyegen mint azt szerette volna, a forró pillanatról pedig felvétel is készült!

Messziről kitűnt a tömegből a 77. cannes-i filmfesztiválon Trokán Nóra, aki ruhája miatt találta magát arcpirító helyzetben, miközben a vörös szőnyegen sétált végig. 

Trokán Nóra

Trokán Nóra (Fotó: Schumy Csaba)

A színésznő éppen a kamerának integetett egyet, ekkor történt az apró baki, ugyanis észrevette, hogy ruhája feljebb csúszott, mint azt szerette volna, így pedig egy kicsit többet mutatott a dekoltázsából, mint az eredetileg szerette volna. Nóra egyébként nem jött zavarba a helyzet kapcsán, profi módjára kezelte a helyzetet, egy vicces grimaszos mosoly keretében megigazította a ruháját, majd ragyogva pózolt tovább – szúrta ki a pillanatot az Index.

Az Adom a napom műsorában egy napját Geszti Péternek adó színésznő az erről a pillanatról készült videót a saját Instagram-oldalán is megosztotta, így biztosak vagyunk benne, hogy őt magát is mulattatta kicsit a forró helyzet. A poszt tanúsága szerint Trokánt – aki egyébként minden évben jelen van a fesztiválon – Selena Gomez és Zoe Saldana közös filmje, az Emilia Pérez csalogatta a filmfesztiválra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top