nlc.hu
Sztárok
Ma este kiderül, ki lesz a Next Top Model Hungary győztese

Ma este kiderül, ki lesz a Next Top Model Hungary győztese

Négy versenyző között dől el a nyertes személye.

Tizenkét hét után ma este kiderül, melyik az a lány, aki megnyeri a Next Top Model Hungary versenyét. A döntőben Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi igyekszik meggyőzni a tehetségkutató zsűrijét. A lányok többször is kifutóra lépnek, valamint Tombor Zoltán – világhírű divatfotós, fotóművész, a zsűri oszlopos tagja – kamerája előtt is bizonyítaniuk kell. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre. Mindemellett a műsor főtámogatója, a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából 2024-ben a Schwarzkopf Gliss Hajápolási Márka magyarországi nagykövete lesz, valamint szerepel majd a JOY magazin címlapján is.

A Top4 döntős (balról jobbra: Mészáros Lili, Vidéki Vivi, Czibolya Niki és Kouyaté Hawa - Fotó: Sajtószoba

A Top4 döntős (balról jobbra: Mészáros Lili, Vidéki Vivi, Czibolya Niki és Kouyaté Hawa – Fotó: Sajtószoba

A fotózáson túl több különleges catwalk is vár a lányokra. Visszatérnek a négy döntős mellé a kifutóra a korábban kiesett versenyzők, akik Merő Péter ruhakölteményeiben vonulnak végig a Next Top Model Hungary stúdiójában.

Sőt a négy döntős lányt a Dancing with the Stars profi táncosai, Hegyes Berci, Baranya Dávid és Suti Andris is megpörgeti a kifutón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top