nlc.hu
Szabadidő
Az Apácashow 2 reuniontól könnybe lábad a szemed

Whoopi Goldberg újra összeállt az Apácashow 2 gyerekkórusával, örömünnep lett belőle

Persze azok a gyerekek már rég nem gyerekek, hiszen több mint harminc év telt el a film bemutatója óta.
Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg az Apácashow 2 – Újra virul a fityula bemutatásának harmincadik évfordulóját ünnepelte a View című műsorban, és az esemény kapcsán nemcsak a film felnőtt sztárjai tartottak vele, hanem meghívták a filmbéli gyerekkórus tagjait is. Ők természetesen mind felnőttek azóta, és együtt adták elő Whoopival az „Oh Happy Day” című slágert, ami igazán megható és ünnepélyes pillanatokat eredményezett a stúdióban – írja a Variety.

Sajnos a film azóta befutott gyerekszínészei nem tudtak eljönni, így nem volt ott Lauryn Hill és Jennifer Love Hewitt sem. Utóbbi küldött egy videót, amiben elmondta, ez a film volt az egyik legjobb dolog, amiben részt vett az élete során, bár csak 13 éves volt a forgatása idején.

Minden nap élőben hallhattam Lauryn Hillt énekelni

– magyarázta a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sztárja, aki hozzátette: ha forog a harmadik rész, számíthatnak rá. Az ötlet egyébként nem vicc: Goldberg tényleg szeretne harmadik Apácashow filmet, már évek óta munkálkodik azért, hogy összejöjjön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top