nlc.hu
Sztárok
Tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű magyar rapper

Tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű magyar rapper, Komp

40 éves korában hunyt el Kincses Dániel, akit a hiphop rajongók Komp néven ismertek.

A magyar hiphop világa egy újabb nagyszerű zenészt búcsúztat, aki a Raptorz és az Orwell Gyermekei együttesek tagjaként alkotott maradandót – szúrta ki a Blikk. A halálhírről a hiphop.hu számolt be a Facebook-oldalán. 

Gyertya

Fotó: Pexels

“Liga alapította Raptorz tagja lett, miután Löya és Addamz kiváltak a csapatból. Az első felállás így Komp, Liga, RYZO és Noryka volt, de az utóbbi hamar elhagyta a bandát. Első közös zenéjük a ‘Kultúra a lényeg’ volt, ami rá is került az első nagylemezükre. Ez volt a “…teccik vagy nem?!”, amit a tiszavirág életű Phat Entertainment jelentetett meg. Szerepelt ezen az albumon MC GŐZ (Official), a Doowachalike azaz Stephco és Fakír, Poisy, TM és Addamz.”

A tehetség számos slágert adott kis hazánknak, legnépszerűbb a ‘Pokolból’ című Raptorz slágerükkel szinte az egész országot bejárták. A banda második lemezén azonban már egy új tag váltotta le Kompot. Az előadó aztán csak néhány évvel később, a kéttagú Orwell Gyermekei nevű formációval tért vissza.

A halál pontos okát egyelőre még nem közölték, azt azonban tudni lehetett, hogy az előadó már egy ideje egy komoly betegséggel küzdött, melynek következtében el kellett távolítani a gyomrát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top