nlc.hu
Sztárok
Meglepő dologra költi nyereményét a Floor győztese

Meglepő dologra költi majd nyereményét a Floor utolsó nyertese, András

Egy szimpatikus nyertessel búcsúzhattunk el – legalábbis ideiglenesen - Szujó Zoltán népszerű vetélkedőjétől, aki nem titkolta el, mire költi majd el a győzelemmel járó nyolcmillió forintot.

Mindössze egyszer kellett párbajoznia a párbajokat sorra nyerő Viktorral, ráadásul a saját témakörében, a madarakban játszhatott a Pocok néven párbajozó András, és máris új győztese lett az RTL népszerű, Szujó Zoltán vezette vetélkedőjének, a Floornak.

András a Floorban

András, a Floor utolsó győztese (részlet a műsorból)

András első dolga volt, hogy az ott lévő srácokat egy sörre meghívja a büfében, ám amit ezután tesz a nyolcmilliós nyereményével, már elég meglepő – derül ki a Blikk cikkéből.

Elviszem a kedvesemet Japánba, ahova nagyon vágyok. Nem gondoltam volna, hogy a közeljövőben lesz rá lehetőségem, ez egy régi, bakancslistás álom. Valószínűleg a cirkuszművészeteknek is szentelünk valamit, esetleg egy új előadás jelmezeit, kellékeit fogja ez szponzorálni, úgyhogy lesz helye

– nyilatkozta András, aki tűzzsonglőrködéssel is foglalkozik, és nem gondolta, hogy a madarak témakörrel képes lesz egy ekkora győzelmet összehozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top