nlc.hu
Sztárok
Gáspár Evelin nem akar plasztikáztatni, büszke arra, amit elért

Gáspár Evelin nem akar plasztikáztatni, büszke a külsejére

Nagyon megviselik a rosszindulatú kommentek Gáspár Evelint. Győzike lánya összesen 40 kilót adott le, mégis sokan bántják külseje miatt.

Tizenhárom éves kora óta diétázik Gáspár Evelin, az elmúlt években pedig sikerült 40 kilótól megszabadulnia. Azonban az, hogy az emberek a külsejével vannak elfoglalva nagyon megviseli a mai napig is!

Gáspár Evelin nem akar plasztikáztatni, büszke a külsejére

Gáspár Evelin büszke az eredményre, amit elért és gyakran posztol is bikinis képeket közösségi oldalára. 

Nemrég Cipruson nyaralt a családjával, ahol legnagyobb örömére olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

„Erre jönnek a kommentek, hogy undorító vagyok… Csak mert nem tökéletes a bőröm. Kérdem én, normális dolog az, hogy emiatt plasztikáztatni küldenének?! “

– nyilatkozta a Storyban Gáspár Evelin. Majd hozzátette.

„Három éve járok egy feszesítő testkezelésre, amellyel hihetetlen eredményt értünk el. És ezt az eredményt kritizálják sokan! Mi lenne, ha látnák, milyen volt a bőröm előtte?! Na azért mit kapnék az interneten… Bele sem merek gondolni. Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra…” – mondta Evelin.

Evelin tisztában van vele, hogy a szépségért meg kell küzdeni és ő ezt meg is teszi évek óta!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top