nlc.hu
Sztárok
Megasztár: így oldja meg a háromgyermekes Rúzsa Magdi a 10-12 órás forgatásokat

Megasztár: így oldja meg a háromgyermekes Rúzsa Magdi a 10-12 órás forgatásokat

Bízik abban, hogy megértőek lesznek vele a hármasikrei.

Mint arról korábban beszámoltunk, Rúzsa Magdi is szerepel a közel 20 év után visszatérő Megasztár zsűrijében. A háromgyermekes énekesnő számára azonban kihívást jelentenek majd a nemsokára kezdődő válogató forgatásai. A Blikk információi szerint azonban a TV2 megváltoztatta a forgatás menetét, hogy Rúzsa Magdi és a hármasikrei napi rutinja a lehető legkevesebbet csorbuljon.

Rúzsa Magdi is beül a Megasztár zsűrijébe - Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Rúzsa Magdi is beül a Megasztár zsűrijébe – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A csatornánál azt nyilatkozták, hogy úgy alakították ki a napi beosztásokat, hogy az énekesnő a reggeli és esti rutinnál együtt lehessen a gyerekeivel. Az énekesnő pedig hálás a segítségért. Így nem kell majd kora reggeltől késő estig forgatnia, miközben egy ilyen produkció során előfordulnak 10-12 órás munkanapok.

“Nagyon jó fej a szerkesztőcsapat, mindenben a segítségemre vannak” – hálálkodott Rúzsa Magdi, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy az ikreinek már azért azt is meg kell tanulniuk, hogy néha ő nincs ott velük. “A gyerekeim már értik azt, hogy anya időnként elmegy dolgozni és ilyenkor mindig mondják, hogy siessek haza” – mesélte az énekesnő, akit izgalommal tölt el, hogy visszatérhetett a tehetségkutatóba. Igaz, ezúttal ítészként.

“Most én segíthetek és kereshetem azt, akiben ott rejlik az a bizonyos „valami”. Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át. Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség”vallotta be még korábban a zsűri egyetlen női tagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top