nlc.hu
TV-sztárok
80 fölött sem áll meg az élet: Tervezik a 9. gyereket Mick Jaggerék

80 fölött sem áll meg az élet: jöhet a 9. gyerek is a Jagger-klánba?

Több anyától összesen nyolc gyereke van a nőfaló énekesnek, Mick Jaggernek. Most pedig elérkezett a pillanat, hogy a 9. tag is megérkezzen a klánba?

Mick Jagger idén  tölti 81. életévét azonban a kor soha nem volt kifogás semmire a zenész életében. Most is épp azon van, hogy újabb taggal bővüljön a Jagger-klán!

Több anyától összesen nyolc gyereke van a nőfaló énekesnek, az elsőszülött, Karis már 53 éves, a második, Jade pedig maga is többszörös nagymama. Ám Mick Jag­gert a kora  soha nem tartotta vissza az újabb családbővítéstől. A zenész legkisebb gyermeke, Deveraux hétéves.

Nemrégiben felreppent a hír, hogy a sztár akár egy kilencedik gyereket is vállalna, ugyanis Melanie Hamrick nagyon szeretne egy kis testvért a közös gyereküknek. Mick Jagger mindenki nagy meglepetésére már egy évtizede kitart a nála jóval fiatalabb balerina mellett, akivel máig együtt mutatkoznak. 

Melanie a nyáron lesz 37 éves, tehát közte és Jagger között 44 év a korkülönbség. De a táncos úgy érzi, nem halogathatja tovább az újabb gyerekvállalást. Dédnagypapakorú párja pedig nem zárkózik el a gondolattól, hogy szülessen még egy babájuk.

„Melanie-nak Mick az élete szerelme, és mindenkinek azt mondja, hogy abszolút fantasztikus apa. Egyikünk sem lenne meglepve, ha hamarosan gólyahírt jelentenének be” – árulta el a táncosnő egyik barátja. 

Az énekes korábban azt mondta, hogy bár a legkisebb gyereke születése után újra bele kellett jönnie a szülői gyakorlatba, alapvetően nagyon élvezi az apaságot.

„Gyereket nevelni minden korban élmény, persze fontos, hogy ne legyen túl sokat távol tőle az ember” – mondta. Közben Melanie feladta a balerinakarrierjét, és az utóbbi időben erotikus regényeket ír, amelyek részben a balett világából merített saját élményein alapulnak. Így nincs egy társulathoz kötve, és bárhová el tudja kísérni a rockert.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top