nlc.hu
Sztárok
Magyar sztárok, akik megjárták a börtönt

Magyar sztárok, akik megjárták a börtönt

Meglepően sok magyar híresség járta meg az évek során a börtönt. Vannak, akik kisebb kihágásokért, mások komolyan bűntettekért kerültek rács mögé.

Július elején érkezett a hír, hogy Lagzi Lajcsit, vagyis Galambos Lajost kiengedték a börtönből. A sztárt három és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság gáz-, villany- és vízlopás miatt. A zenész-producer végül csak 14 hónapot töltött rács mögött, nyomkövetővel a bokáján szabadulhatott, ám az otthonát nem hagyhatja el. 

Galambos Lajos

Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral

„A reintegrációs kérelem minden feltétele adott volt, ám valamiért első fokon a bíróság nem látta biztosítottnak a társadalmi életbe való fokozatos visszatérésemet, ezért volt szükség egy újabb, kibővített beadványra. Erről aztán nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, szerencsémre kedvezően”nyilatkozta a börtön elhagyásának körülményeiről Lagzi Lajcsi, akit két fia vitt haza boldogasszonypusztai otthonába.

Nem ő azonban az egyetlen magyar sztár, aki megjárta a börtönt. Az alábbi galériában összeszedtük azokat a hírességeket, akik kisebb kihágásokért, esetleg komolyabb bűncselekmények miatt tapasztalták meg, milyen elveszíteni a szabadságukat.

Nézd meg, kikről van szó!

manuel
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top