nlc.hu
Utazás
Ha így csomagolsz, kitilthatnak a repülőről

Kitilthatnak a repülőről egy népszerű csomagolási trükk miatt

Egy, a közösségi oldalakon terjedő cselt próbált bevetni egy férfi egy amerikai reptéren, végül azonban a rendőrök vezették el.
Reptéri csomagellenérzés

Az interneten számos ügyes és kevésbé ügyes trükk terjed, ahogy miként vihetünk fel magunkkal több holmit a repülőgépre anélkül, hogy extra poggyászdíjat kellene fizetnünk. Az egyik legnépszerűbb ilyen módszer, hogy egy párnahuzat belsejét töltsük meg azokkal a cuccokkal, melyek nem férnek be máshová. Ezzel próbálkozott egy amerikai férfi is, ám nagyon megjárta.

Mint az az alábbi TikTok-videóból kiderül, az utas Orlando repterén akarta bevetni a párnahuzatos cselt, ám az ellenőrzésen lebukott. Nem engedték felszállni a gépre, sőt, akkora balhé kerekedett a dologból, hogy végül rendőri intézkedésre is szükség volt. 

„Szóval, ne hallgass az internetre” – vonta le a következtetést a videó készítője. 

A kommentelők jelentős része is egyetértett azzal, hogy bizony nem érdemes ilyen trükkökkel kockáztatni. Kifizetődőbb, ha inkább a gépre legálisan felvihető csomagunkat pakoljuk be átgondoltan és helytakarékosan.  

via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top