nlc.hu
Sztárok
Azta, Jason Derulo előtt lépett fel a ValMar!

Azta, Jason Derulo előtt lépett fel a ValMar!

Még mindig nem tértek magukhoz Maricsék.

A marosvásárhelyi Vibe fesztiválon lépett el szombaton Jason Derulo. Az amerikai énekes előzenekara pedig nem más volt, mint a ValMar

Valkusz Milán a közösségi oldalán osztotta meg örömét, hogy a popsztár előtt léphettek fel Erdély legnagyobb zenei fesztiválján. Még azt is elújságolta a ValMar-rajongóknak, hogy milyen szuperlatívuszokban beszélt minikoncertjükről Derulo menedzsere.

“Hihetetlen, hogy odáig jutott a karrierünk, hogy Jason Derulo előtt léptünk fel a Vibe Fesztivalon, a nagyszínpadon 15000-20000 ember előtt! A managere azt mondta a show-nkra, idézem: “world class, loved the whole thing” és odavitt egy közös fotóra. Nagyon feltöltött minket!!! #blessed #folytatjuk” – posztolta Milo.

A rajongók nem győznek gratulálni a duónak. “Hihetetlenek vagytok!”, “Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rátok!”, “Teljes mertekben megérdemlitek!!! – olvasható a kommentek között.

Jason Derulo amúgy 58,1 millió követővel rendelkezik. A pop és R&B énekes-dalszerzőt a TikTok császárának is nevezik, mivel jelenleg a 4. legtöbb követővel rendelkező férfi a videomegosztó platformon, táncvideói pedig futótűzként terjednek a közösségi médiában. Ötéves kora óta szerepel színpadon, 16 évesen már olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Puff Daddy vagy Pitbull. Több mint 250 millió kislemezt adott el világszerte és 15 platina minősítésű dalt ért el – emelte ki a fesztivál honlapja.

Kiemelt fotó:  Per Ole Hagen/Redferns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top