nlc.hu
Sztárok
Wimbledon: Katalin hercegné üzenete

Megható üzenetet posztolt Katalin hercegné

Egy korszak véget ért.

Az elmúlt években Katalin hercegné egyetlen wimbledoni tenisztornát sem hagyott ki. Volt, hogy a húga ült mellette a lelátón, egyszer Meghan Markle volt a partnere, tavaly pedig a férje és két idősebb gyermeke is elkísérte. És persze szinte mindig ott ül a közelében Eduárd, kenti herceg, aki Katalinnal felváltva szokta átadni a serlegeket a teniszezőknek.

De idén a betegsége miatt Katalin (eddig) nem vett részt a bajnokságok. (Cikkünk július 8-án jelent meg, és a tenisztorna 14-ig tart.) Helyettesei viszont voltak, méghozzá a szülei, és persze a kenti herceg.

Katalin hercegné Wimbledonban

Katalin hercegné Wimbledonban 2023-ban. (fotó: Profimedia)

Nem titok, hogy a walesi hercegné jó barátságot ápol Andy Murray teniszezővel, akinek nagy csalódást okozott az idei verseny. A férfi társa, Emma Raducanu egy állítólagos sérülés miatt úgy döntött, hogy nem lép pályára vegyes párosban. Így Murray szinte biztos, hogy többé nem fog versenyezni a hazai, wimbledoni tenisztornán. Ezt pedig Katalin sem hagyta szó nélkül. 

„Egy hihetetlen wimbledoni karrier véget ér. Nagyon büszkének kell lenned magamra @andymurray. Mindannyiunk nevében köszönjük!” – írta a hercegné az Instagramon.

Katalin hercegné, Vilmos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő Wimbledonban 2023-ban. (fotó: Profimedia)

Katalin hercegné, Vilmos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő Wimbledonban 2023-ban. (fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top