nlc.hu
Sztárok
Meghan Markle menyasszonyi ruhában jelent meg az ESPY-díjátadón?

Meghan Markle menyasszonyi ruhában jelent meg az ESPY-díjátadón?

Meghan Markle közel azonos másolatot viselt a lenyűgöző Stella McCartney esküvői ruhájából, ami a pár 2018-as fogadásán volt rajta.

Meghan Markle lenyűgöző menyasszonyi fehérben, ahogy támogatja Harry herceget az ESPY-n. Meghan közel azonos másolatot viselt a lenyűgöző Stella McCartney esküvői ruhájából, amit a pár 2018-as fogadásán is viselt. 

Meghan és Harry

2018. Windsor, Anglia. (Fotó:Getty Images)

 

Meghan Markle stílusosan tisztelgett a Harry herceggel kötött 2018-as esküvője előtt az ESPY-díjátadón, ahol egy olyan fehér ruhát viselt, amely figyelemre méltó hasonlóságot mutatott a lenyűgöző Stella McCartney fogadóruhájával.

 

Meghan és Harry

2024. Hollywood, Kalifornia. (Fotó: Getty Images)

Meghan ragyogóan mutatkozott be a csütörtök esti díjátadón, ahol büszkén nézte végig, ahogy férje átveszi a rangos Pat Tillman-díjat a szolgálatért, amely kitüntetés heves visszhangot és vitákat váltott ki.

És miközben minden szem Harryre és a díj átvételére szegeződött, a királyi család figyelői egy másik forró témától is hangosak voltak a közösségi médiában: Meghan elbűvölő, félnyakú ruhája és az a kísérteties hasonlóság, ami a 2018-as fogadáson viselt ruhájához hasonlított.

Szabad szemmel nézve a két terv szinte teljesen azonosnak tűnik: mindkettő magas nyakú, felemás felsőt és hosszú, omlós szoknyát tartalmaz – bár Meghan ESPY-versenyre választott ruhája a nyak körül drapírozott anyagot viselt, míg a Stella McCartney esküvői ruhája szorosabb szabású volt. Ennek ellenére a rajongók nem tudták megállni, hogy ne hasonlítsák össze a kettőt, az egyik X-felhasználó pedig megjegyezte:

„Ez a stílusú ruha időtlen Meghanon – az esküvői fogadás hangulatát kelti”.

Egy másik hozzátette: „Imádja a monokrómot! [A ruha] a második esküvői ruhájára emlékeztet”.

Ellentétben a pár esküvői fogadásán, ahol Meghan laza, alacsony kontyban hordta a haját, több hullámos fürttel keretezve az arcát, a hercegné úgy döntött, hogy napbarnított vállát teljes egészében megmutatja az ESPY-n, és egy elegáns, alacsony kontyba fogta vissza a tincseit.

A sminkje természetes maradt, az arcára barackos pirosítót, szempillaspirált és füstös szemhéjfestéket tett.

 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top