nlc.hu
Sztárok
Elárulta: kisfiút hord szíve alatt Weisz Fanni

Elárulta: kisfiút hord szíve alatt Weisz Fanni

Eddig csak a nagymamák tudták, most már a szülők is: kiderült, hogy kislányt vagy kisfiút vár-e Weisz Fanni.

Weisz Fanni a közelmúltban árulta el, hogy párja eljegyezte, sőt kisbabát vár. A hatalmas boldogságot most egy babaváró bulival tették teljessé, melyet a nagymamák szerveztek. A fiatal pár itt tudta meg, hogy a gyermek kisfiú vagy kislány.

“Őszintén szólva nem annyira lepődtem meg, amikor Fanniék elárulták a gólyahírt. Nem volt titok: tudatosan készültek rá a fiatalok. Tényleg nagy boldogságban vagyunk. Én már tudom a baba nemét! De Fanniék előtt ez még titok! A pici neme egy babavárón bulin derül ki. A parti megszervezése a két nagymama, tehát az én, és Gergő anyukájának a feladata. Nagyon nehéz magunkban tartani, de a fiatalok cukik, mert nem faggatnak minket. Nagyon nehéz lehet megállniuk, de az ő kívánságuk volt” – mesélte nemrégiben Fanni édesanyja, akinek most már nem kell tovább titkolóznia, hiszen most már hivatalosan is kiderülhetett a hír: Weisz Fanniékhoz kisfiú érkezik majd, hogy teljessé tegye családjukat.

Az eseményről készült fotón jól látszik a pár öröme, és bejegyzésükben azt ígérték, hogy hamarosan egy cuki videóval is jelentkeznek majd. A fényképet ide kattintva tekintheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top