nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a váltás küszöbén – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. július 15-21.

Jöhetnek váratlan, akár hirtelen dolgok, csak nyugalom, van idő végiggondolni és úgy reagálni.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Bármi történik, csak türelem! Most tényleg számolj el tízig, mielőtt első indulatból reagálsz! Ha nem így teszel, nagy eséllyel belegázolsz a környezetedben lévők lelkébe. A többiek működése jelentősen eltérhet a tiédtől, ezt a munkafolyamataidban, de családi életedben is érdemes figyelembe venni.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy nem te vagy a gyorsaság világbajnoka, de ha szépen, komótosan haladsz, van arra lehetőséged, hogy elmélyülj a dolgokban, igazán beleásd magad. Csak arra ügyelj, nehogy a héten benne maradj valami üregben és úgy beszippantson egy téma, hogy másra már nem is jut figyelmed.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha áramlás, mozgás támad életedben, fogd be a jó szeleket a vitorládba, de közben soha ne feledkezz meg távoli céljaidról sem. Ha túl sok kitérőt teszel életed bármely területén, az hozhat ugyan értékes tapasztalatokat, de türelmetlenné is tehet, hiszen látszólag nem kerülsz közelebb kitűzött célodhoz.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Itt az idő, hogy áttekintsd eddigi dolgaidat, végiggondold nyári terveidet. Még nem késő valami újba belefogni. A héten növekedhet a feszültség, amit érzékelhetsz, ezért keress és vess be olyan módszereket, praktikákat, melyek minden szinten megnyugtatnak.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Törekedj rá, hogy kisugárzásod minden esetben pozitív legyen. Az nem kérdés, hogy hatással vagy a többiekre, de nem mindegy, hogy ez milyen irányú és merre mozdítja el közös vektorotokat. Ha jól indítasz, akkor örömmel fognak követni és az együttműködés is gördülékenyebb lehet.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Hallgass kicsit jobban belső hangodra, megérzéseidre, melyek a változások közepette is megsúghatják a helyes irányt. Mindig nyílhat előtted újabb út, persze kérdés, hogy mennyire lelkesedsz, hogy járj rajta. Ha vonzó a cél, az átsegít a nehézségeken.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Minden ciklikusan változik körülötted, így az állandó mozgás és áramlás mellett úgy találhatod, hogy újra és újra belecsöppensz egy helyzetbe. Örülj neki, hogy van már benne némi tapasztalatod, így simán elkerülheted, hogy beleess ugyanabba a csapdába.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Bármi jön is most szembe, egyszerűen rugaszkodj el és ugord át az akadályt. Lehet, hogy úgy érzed, ez most a pihenés ideje és egyáltalán nincs kedved ugrándozni. Egy kis erőfeszítést azonban megér, hogy a hétvégére mindent elrendezz és a célodhoz is közelebb kerülj legalább egy lépéssel.

Nő színes szoknyában kilép egy barlangból a fényre

Fotó: Getty Images

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A nyári hőség lehet, hogy nem hoz mindenben lelassulást, némely életterületeden akár fel is pöröghetnek az események. Szerencsére téged nem kell félteni, ha hirtelen, gyors megoldásra van szükség. De azért ne feledkezz meg arról, hogy mégiscsak nyár van, a feltöltődés ideje!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Add át magad a nyár hullámainak, most megteheted, hogy nem veszed annyira komolyan sem az életet, sem magadat. Barátkozz azzal a gondolattal, hogy minden folyamatosan változik. Így sokkal inkább az alkalmazkodásra kéne most törekedned, nem pedig arra, hogy rögzítsd a dolgokat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Gondold meg kétszer, mielőtt egyszer reagálsz, különösen, ha családtagod, kollégád épp kiakad valamin. Nem kell olajat önteni a tűzre, inkább képviselj egy megnyugtató, békéltető áramlatot, ezzel mindenkinek megkönnyíted a hetét és az életét.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Hidd el, hogy képes vagy megtalálni a kivezető utat. Idézd fel azokat a pillanatokat életedből, amikor bátor voltál, mertél továbblépni. Az érzések kavalkádja összezavarhat szinte bármelyik életterületeden, így először próbáld ezt elcsendesíteni, mielőtt döntésre jutsz, különösen kapcsolataidat illetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top