nlc.hu
Sztárok
Hazatért Kanadából Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Hazatért Kanadából Polyák Lilla és Gömöri András Máté: kiderült, meddig maradnak itthon

Egészen elképesztő kalandba vágtak bele Polyák Lilláék egy évvel ezelőtt. Most viszont haza kellett jönniük és azt is elárulták, meddig maradnak.

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb férje, Gömöri András Máté 2023 nyarán Kanadába költöztek világot látni és kipróbálni magukat külföldön. Egy év elteltével sikerült kialakítaniuk a kinti életüket. Most azonban mindketten hazatérnek, és azt is elárulták, mennyi időre.

 

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

(Fotó: profimedia.hu)

Már közel egy éve hatalmas változás történt Polyák Lilla és Gömöri András Máté életében. Tavaly nyáron a sztárpár nagy döntést hozott: új fejezetet kezdtek a kanadai Torontóban. A színésznő férjét felvették a Seneca College színész szakára, és Lilla kisebbik fia, Bulcsú is velük tartott, míg nagyobbik fia Amerikában tanul, így nincsenek távol tőle sem. A pár bevallotta, hogy voltak nehéz pillanataik, de már túllendültek ezeken, és egyre több közös céljuk van, illetve új barátokat is szereztek.

Elmondásuk szerint Torontó eddig minden várakozásukat felülmúlta, nagyon szeretnek ott élni. Lillának beindult a karrierje: online énekórákat ad, fellép a zenekarával, és részt vesz egy nagyszabású ABBA Tribute Show-ban is. Gömöri, aki a Seneca College színész szakán tanul, nemrég egy filmforgatáson vett részt, és azt is elárulta, hogy a testépítésről sem mondott le a tengerentúlon.

A házaspárnak gyakran honvágya van, mivel szerették az itthoni életüket is. Bár Lilla a munkái és a színház miatt többször hazalátogatott, most ketten csomagoltak össze, hogy ideiglenesen visszatérjenek. Az Instagram-történetükben már a reptérről jelentkeztek be, elárulva, hogy a közös zenés estjük, forgatások és podcastműsorok miatt most két hétig újra Magyarországon lesznek. Hamarosan zenés élménybeszámolót tartanak a külföldi életükről „Szeretettel Kanadából” címmel.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top