nlc.hu
Sztárok
A mingli párkapcsolati trendet követi Völgyi Zsuzsi is

Nem szinglik, hanem minglik: ezt a párkapcsolati trendet követi Völgyi Zsuzsi is

A szabadság nem azonos a nyitott kapcsolattal, hiszen a mingli párkapcsolati forma is a monogámiára épül, csupán a partnerek nem élnek egy fedél alatt.

Vannak, akik az összeköltözést és a házasságot tartják a legjobb párkapcsolati formának, de egyre többen vannak azok is, akik úgy vélik, hogy éppen a távolság és a szabadság jelenti a jól működő kapcsolat alapját. 

Völgyi Zsuzsi

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Völgyi Zsuzsi és húsz évvel fiatalabb szerelme, Kökény Tamás élő példái annak, hogy a távolság nemcsak szétszakíthat, hanem össze is kovácsolhat embereket.

„Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak” – árulta el a Tények Pluszban a Romantic énekesnője.

De nem Völgyi Zsuzsiék az egyetlenek, például Szellő István és Gubík ÁgiTörőcsik Dani és Bíró Bea, Tücsi és Sofron István is hosszú évek óta a legújabb trend szerint működtetik a kapcsolatukat.

De mi a minlgi definíciója? 

A mingliség olyan párkapcsolati forma, ahol a két fél nem akar megházasodni vagy összeköltözni sem, de ettől függetlenül komoly kapcsolatban élnek egymással. A mingles elnevezés a „mixed singles”-ből ered, és igazából azt igyekszik lefedni, hogy ebben az életformában a szinglik és a párkapcsolati lét sajátosságai keverednek.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top