nlc.hu
Sztárok
Csak egy kendő takarta Varga Viktor nemi szervét

Csak egy kendő takarta Varga Viktor nemi szervét: „Egyre kevésbé hordok ruhát”

Varga Viktor azt is elárulta, vágyik-e most komoly kapcsolatra, hiszen közel négy év után, nemrégiben szakítottak kedvesével.

Varga Viktor sosem titkolta, hogy az utóbbi években kedvet kapott a nomádabb, puritánabb életmódhoz, ezért is költözött jurtába. Az énekes minden lehetőséget megragad arra, hogy kilépjen a komfortzónájából és szabadabban éljen. 

Varga Viktor

Fotó:RTL/ Sajtóklub / fotocentral.hu

Gyakran félmeztelenül vagy szinte teljesen meztelenül jelentkezik be a közösségi oldalain, ahogy most is, amikor csak egy kendő takarta el a nemi szervét az egy napig elérhető Instagram-sztorijában. A vitézzé avatott zenész nem akar megfelelni a társadalmi normáknak, saját jólétét tartja szem előtt és csak indokolt esetben öltözik elegánsabban, több réteg ruhába.

 „Nekem állandóan melegem van, mert forr a vérem. Állandóan edzek, kint vagyok egész nap a napon, és imádom a szelet, az elemeket. Az ember meztelenül születik és meztelenül hal meg. Mi kitaláltuk magunknak, hogy ruhában kell járnunk, hogy nehogy megsértsünk valakit, aki esetleg más testformájú. Ilyenek miatt korlátoznak engem azzal, hogy ruhába kényszerítenek. De ahogy telnek az évek, és egyre jobban megkattanok, és vonom ki magam a társadalomból, egyre kevésbé hordok ruhát” – mondta őszintén, és hozzáfűzte.

És azért mutatom meg a meztelen vagy kevés ruházatban lévő fotóim, mert így élek, és senki kedvéért nem fogok felöltözni. Egyetlen kendőm van már nagyjából húsz éve, amit otthon hordok, télen-nyáron. Ezt természetesen kimosom. Nekem ez bőven elég

– emelte ki a Borsnak.

Mindenhol szeretnek, hogy mezítláb vagyok és kendőben, senkit nem zavar már. Néha, hogyha beljebb megyek a városba és így nézek ki, akkor volt már, hogy kirakott vagy megpróbált kirakni a biztonsági őr. De annak is elmondtam, hogy csak megveszem a cuccot és elhúztam, nem jövök be ide többet. Úgyhogy érnek ezzel néha atrocitások, de leginkább nem. És egyre inkább azt látom, hogy mindenki kezdi ezt megszokni, hogy egy ilyen neosámán-hippi vagyok. Ez engem boldoggá tesz

– jegyezte meg.

Közel négy év után szakítottak a párjával, Zsembera Liliánával, de úgy tűnik, máris továbblépett. Ám egyelőre nem szeretne barátnőt.

 „Most, hogy formálódik, és nem csak egy gyerektestem van, azt látom, hogy a lányokat is rendkívül izgatja egy-egy ilyen poszt. Általában viszonozzák is azonnal valahogy privát üzenetben. Úgyhogy ez sok szempontból jó. De egyáltalán nem keresek barátnőt, nem keresek senkit. Sőt, a társaságukat is mostanában inkább kerülöm. Fél éve csak ezzel az egy dologgal foglalkozom, hogy férfivá váljak és harcossá!” – szögezte le az énekes.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top