nlc.hu
Sztárok
Magyarországon van Brad Pitt: a Hungaroringen kapták lencsevégre

Újra feltűnt Brad Pitt, a Hungaroringen kapták lencsevégre

A hollywoodi sztárral a Forma–1-es Magyar Nagydíjon lehet összefutni, hiszen az F1 című film forgatása miatt most itt fognak forgatni.

Brad Pitt megérkezett Magyarországra, és már el is kezdték a munkálatokat az F1 címet viselő filmje kapcsán. 

Brad Pitt

Fotó: Getty Images

Brad Pitt a Hungaroringen dolgozik új filmjén, melynek címét nem gondolták túl az alkotók, ugyanis egyszerűen csak F1 lett a név választás.  A film sztorija szerint visszavonult pilótát alakít majd a színész.  A minél valósághűbb alakítás érdekében a Forma–1 menedzsmentje azt is megengedte Pittnek, hogy tavaly júliusban közvetlenül a futam előtt vezethessen egy kört a silverstone-i pályán. 

Most pedig Brad Pitt a Hungaroringre is ellátogatott, így aztán aki ott jár, bármikor összefuthat a világsztrárral. Ráadásul ez azért is nagy hír, mert a színész 12 év után tért vissza Magyarországra. A 60 éves, sármos színész egy belvárosi luxusszállodában szállt meg a forgatás idejére, de jelenleg Mogyoródon tartózkodik, ahol egy elkülönített részen zajlik a forgatás. A film producere nem más, mint Lewis Hamilton.

A Brad Pittről készült galériát, amint a Hungaroringen sétálgat itt tudod megnézni:

Megnézem
Összes kép (3)

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top