nlc.hu
Sztárok
Szilágyi Liliána takarítónőként dolgozott egy guatemalai hostelben

Új életre vágyott: Szilágyi Liliána takarítónő volt egy guatemalai hostelben

Szilágyi Liliána takarítónőként dolgozott Tulumban, majd jógát oktatott a dzsungelben. Kiderült, nem bánta meg a döntést!

Rengeteg interjú és nyilatkozat áll Szilágyi Liliána mögött, hiszen az elmúlt években nagyon sokat beszélt arról az időszakról, amikor édeasapja évekig bántalmazta őt. Ez a rengeteg nyilvánosság megterhelő volt a számára, ezért tavaly májusban úgy döntött, hogy kiutazik Guatemalába és próbál egy kicsit nyugodtabb életet élni. 

Szilágyi Liliána

Fotó: Birtron Szabolcs / fotocentral.hu

Liliána bevallotta, hogy eleinte rettegett, és azt hitte két hét múlva inkább haza is jön, és inkább újrakezd mindent. De végül maradt és a Lélekközösség című YouTube-műsorban azt is elárulta, hogy pontosan miből élt Tulumban. 

„Jelentkeztem egy hostelbe munkára, mondván, nézzük meg tényleg mindent a nulláról kezdve… Megkaptam a munkát, igazából ez abból állt, hogy takarítottam egy hónapon keresztül. Mindent és mindenhogyan. Ami nagyon jó volt, mert van egy kis tisztaságmániám meg egy kis OCD-m, amiket nagyon jól ki tudtam élni . Feltettem a zenét, és akkor sikáltam a vécét, felsepertem a faleveleket, meg főztem, meg mosogattam, ami tök jó volt. És rengeteg minden elindult bennem. Tehát az például, hogy az első nap megjelent az a gondolat – az egómból –, hogy ’De hát én egyszer a világon az egyik legjobb voltam valamiben, és most itt vécét súrolok, hogy ez micsoda dolog?!’ De utána rögtön jött már az a belső hang, hogy de valahol el kell kezdeni az új utat…”

Liliána egy hónap után otthagyta Tulumot, és átköltözött egy másik városba.

„Nem csináltam mást, mint jógázgattam, meg kapcsolódtam más emberekkel, és nyugodt voltam. Annyira, de annyira meglepett, hogy mennyire meg tudok nyugodni, hogy heteken keresztül csak ’áztattam’ magam ebben.” – fogalmazott.

Az egykori úszó itt megismerkedett egy fantasztikus jógaközösséggel, és ezt követően egy dzsungelben töltötte az idő nagy részét, ahol meditált és jógát oktatott.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top