nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Kék holdas szerelem – Hétvégi szerelmi horoszkóp 2024. július 20-21.

Ne engedjük, hogy a belső feszültség veszekedéssé eszkalálódjon életünk párjával.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégén extra adag türelemre lesz szükség. Próbáld ki, hogy egy adott helyzetre nem úgy reagálsz, ahogy egyébként szoktál! Lehet, hogy párod meglepődik ezen és remélhetőleg örülni is fog neki. Olyan programot tervezzetek, mely mindkettőtöket feltölti és ellazítja.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most már átadhatod magad a nyár lazább és megnyugtató hullámainak, engedj el minden olyan dolgot, ami feszültté és stresszessé tesz. különösen a hátadra és válladra kéne ügyelned, itt halmozódott fel az elmúlt időszak minden feszültsége. Párodat vedd rá egy könnyed masszázsra, persze ez lehet kölcsönös is, sőt…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége új kihívásokat, de újabb stresszfaktort, akár feszültséget, idegeskedést is hozhat. Duplán kéne most ügyelned: se a te lelkiállapotod ne zilálódjon össze emiatt, de kedvesedet se terheld emiatt, ne menjen ez a feszültség kapcsolatotok rovására.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége feszültsége megnehezítheti, hogy tisztán lásd a dolgokat, sőt azt is, hogy tisztázz egy fontos dolgot kedveseddel. Kár lenne emiatt felcsattanni, az csak tovább növelné a feszültséget mindkettőtökben. Inkább meneküljetek egymás ölelő karjaiba, feloldódva a szerelem érzésében.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nagy álmaid a kapcsolatodban nem most fognak beteljesülni. De ez még nem ok az elkeseredésre, valószínű még nincs itt az ideje. Vedd figyelembe, hogy képzeleted sokkal gyorsabban száll, mint ahogy azt az események követni tudnák.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne félj kockáztatni, ha féltve óvott kapcsolatodról van szó. Lehet, hogy párod olyasmire inspirál, ami egyedül eszedbe sem jutna, ne vesd el egyből, legalább gondold végig. Segíthet abban, hogy egyre jobban tágítsd határaidat – ez még nem jelenti azt, hogy mindenben a másiké az irányítás.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lazán, nyitottan vedd a hétvége akadályait. Lehet, hogy nem is kerül sor semmilyen konfliktusra, ha azonnal, amikor megérzed a feszültséget, kommunikálsz pároddal és csírájában fojtjátok el a félreértést vagy beszélitek meg a nézeteltérést.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szenvedélyességed sokszor felülmúlja a logikát és az észérveket. Egy szerelmi kapcsolatban ez észvesztő lehet neked és párodnak is, de vannak helyzetek, mikor mégis inkább az eszedre kéne hallgatni. Ha észreveszed ezeket, megkímélheted magatokat a csalódástól.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége feszültsége rátehet egy lapáttal arra, hogy nem igazán vagy ura érzelmeidnek. Próbálj találni egy csapásirányt, idézd fel magadban vágyott célodat és azt, ami a legfontosabb számodra a kapcsolatodban. Így könnyebb lesz átvészelni az esetleg kirobbanó kirobbanó konfliktust.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a rád jellemző stabilitást és biztonságot feltétel nélkül nyújtod kedvesednek, olyan szilárd támaszt talál benned, ami pótolhatatlan. Ez a bizalom ráadásul inspirálhat arra, hogy felszabadultabban legyél benne közös programjaitokban, így pedig még vonzóbbá válhatsz párod számára.

Macipár hintán a szív alakú Hold előtt

Fotó: Getty Images

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csodás fantáziavilágodba csepegtess egy kis szenvedélyt és ezzel csábítsd el kedvesedet a hétvégén. Ne sértődj meg, ha nem reagál egyből vagy nem pont úgy, ahogy azt elképzelted. Építsetek a kettőtök közötti bizalomra, mely elbírja majd a hétvége feszültségét.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd meg magadnak, hogy megtapasztalhasd a szerelem különböző mélységeit. Hétvégén tedd félre elvárásaidat, megfelelési kényszeredet, legyetek együtt kedveseddel örömmel és felszabadultan. Nyitott természeteddel megelőzheted a félreértésből származó konfliktusokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top