nlc.hu
Szabadidő
Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó közös darabban tűnik fel

Újra együtt áll színpadra Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó

De már nem a Nemzeti Színházban.
Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó

Nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy a Nemzeti Színházzal szakító Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó elmondták, hogy messze nem kaptak olyan mértékű kártérítést, mint arról Vidnyánszky Attila beszélt. A tavaly novemberben megsérült színészpáros azóta felépült, és úgy döntöttek, együtt újra színpadra állnak. De már nem a Nemzeti Színházban, hanem a Centrálban – szúrta ki a színház Facebook-posztját a Blikk.

A két színész nem lett társulati tag, vendégművészként szerepelnek a színházban. Egy hazánkban kevésbé ismert film, a 2005-ben bemutatott Bizonyítás színházi adaptációjában lesznek láthatók apa-lánya párosként. A John Madden (Szerelmes Shakespeare) rendezte moziban a két szerepet Anthony Hopkins és Gwyneth Paltrow alakította.

A Centrál Színház július végén mutatja majd be a részletes programtervét, abból majd kiderül, mikor láthatjuk pontosan a produkciót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top