nlc.hu
Életmód
Lánykérés zajlott a Hungaroringen, a rendőrök is segédkeztek

Lánykérés zajlott a Hungaroringen, a rendőrök is segédkeztek – fotók

Még a forgalom is leállt.

Orsi és Erik számára nemcsak azért lesz emlékezetes a Forma-1 Magyar Nagydíj vasárnapi versenynapja, hogy Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője a pályafutása első sikerét aratta, hanem azért is, mert eljegyzéssel zárult számukra ez a nap. A lánykérésről a rendőrség posztolt a közösségi médiában. Hogy miért? A sorsfordító pillanatban az egyenruhások keze is benne volt. 

A szerelmes fiatalember azt kérte a rendőrökről, hogy állítsák meg a forgalmat egy percre a Hungaroring főbejárata előtt, hogy letérdelve, gyűrűvel a kezében, feltehesse kedvesének a kérdést.

“Erik kitalálta, mi segédkeztünk a kivitelezésben, Orsi pedig IGEN-t mondott. A rendőrök a Hungaroring főbejárata előtt egy percre megállították a forgalmat, a mostanra már vőlegénnyé avanzsált fiatal térdre rogyott párja előtt és feltette Neki azt a bizonyos eldöntendő kérdést…a válasz: IGEN! Örülünk, hogy e rendhagyó jelenetnek a részesei lehettünk!”írta bejegyzésében a Pest vármegyei rendőrség, fotókat is közzétéve a különleges pillanatokról.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Kovács Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top