nlc.hu
Sztárok
VV Geri megszólalt a terhességről

Így reagált VV Geri arra, hogy apa lesz

"Könyörgök, csak ne!"

Ahogyan azt mi is megírtuk: gyermeket vár VV Reni. A villalakó furcsán érezte magát a napokban, érezte, hogy meg kellene már jönnie a menstruációjának, de az késett. Hogy ne idegeskedjen ezen tovább, tesztet kért a műsor munkatársaitól. A vérvizsgálat igazolta a terhességet, amit a 21 éves, villabeli kedvesével, VV Gerivel is megosztott.

Mielőtt megjött volna az eredmény, Reni már felkészítette a villaszerelmét. “Ugye tudod, hogy én mindenben mellett állok? Könyörgök csak, csak, csak… ne!”– mondta a gólyahírre a férfi. “Az a bajom, hogy most benne van, hogy de…Nagyon nagyon felelőtlenek voltunk. “– kontrázott a lány.

Reni úgy döntött, nem adja fel a játékot, saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében, folytatja a ValóVilág12 főnyereményéért vívott küzdelmet.  A készítők jelezték, bármikor dönthet úgy, hogy távozik a játékból, és 0-24 elérhető számára az orvosi ellátás. 

VV Reni és VV Geri

VV Reni és VV Geri (fotó: Facebook/Való Világ)

A VV-ben a biztonságos szerelmi együttlét minden feltétele folyamatosan biztosított a játék teljes időtartama alatt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top