nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 21. Hétfõ)

Napi horoszkóp (11. 21. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A tevékenységeid és megnyilvánulásaid középpontjában önmagad állsz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy teljesen átadhatod magadat annak, amit teszel, és nagyon ösztönösen cselekszel. Az már kevésbé kell, hogy érdekeljen téged, hogy ez hogyan érint másokat, de nem azért, mert szándékosan nem veszel tudomást róluk, hanem néha egyszerűen csak kibuggyannak belőled a dolgok, és gondolkodás nélkül teszed a dolgod. Elsősorban saját magaddal foglalkozol, az ösztöneiddel, a felbukkanó vágyaiddal, ezért olykor egoistának tűnhetsz.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Most nagyon jó egészségnek örvendhetsz, és valószínűleg egy új jövevénnyel is bővül a családod. Jobb, ha azt teszed, amit te gondolsz, és jó lenne, ha több gondot fordítanál önmagadra, megjelenésedre, mert ez most különösen fontossá válik. Önmagadnak kell előteremtened a körülményeket, jót vagy rosszat, és ha jól használod fel az energiáidat, nagyon kellemes időszakra számíthatsz. Ha nem jól gazdálkodsz a lehetőségekkel, több viselkedésproblémával kell megküzdened, mielőtt eljutnál a boldogságig.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most különösen igényled, hogy felfigyeljenek rád és bátorítsanak téged. Ezt a figyelmet lehet, hogy viselkedéseddel, gesztusaiddal vívod ki, vagy pedig az egyéniségednek megnyilvánításai által, pl. a feltűnő öltözködési stílusoddal. Nagy mértékben függsz a környezetedtől, ezért kihasználhatsz minden kínálkozó lehetőséget. Ebben a tekintetben ambiciózus vagy, de ez nem az a fajta ambíció, amikor megpróbálod minden áron elérni a célodat. Ne nagy dolgokra készülj, egyszerűen csak önmagad szeress lenni. Többnyire úgy érezheted, hogy folyamatosan versenyben vagy a környezetével.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ma ösztönzőleg hathatsz másokra, de az is előfordulhat, hogy fárasztóvá válsz, mert ritkán gondolod végig, hogy a megfelelő pillanatban „rohanod”-e le a környezetedet vágyaiddal, tetteiddel. Akár tudatában vagy ennek, akár nem, nagyon fontos a számodra hogy kapcsolatban legyél másokkal, és hogy visszajelzést kapj tőlük, különösen mivel nehezen bírod sokáig mások bátorítása nélkül. Saját magadból kevésbé tudsz ösztönzést meríteni, ezért szükséged van a kapott reakciókra. Ezt követően aztán a továbbiakban már átveszed a kezdeményező szerepet, és te ösztönözöl másokat.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Figyelned kell arra, nehogy „letámadd” az embereket. Most általában jelen van valami féktelenség, hirtelenség a viselkedésedben, ennek a mértéke viszont nagyban függ a személyes horoszkópodtól. Tevékenységeidben és megnyilvánulásaidban a kommunikáción, a véleménycserén, a rövid kontaktuson, az információgyűjtésen legyen ma a hangsúly. Szeretsz ezekkel a dolgokkal foglalatoskodni, örömmel tölt el, amikor cseveghetsz valakivel, vagy amikor levelezel, telefonálsz. Szívesen tartod a kapcsolatot a testvéreiddel, a szomszédokkal.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mostanában sokkal kíváncsibb vagy, mint máskor, és mindenről szereted levonni a következtetéseket. Minden külső ingert besorolsz valahova, ezek fontos szerepet kapnak a gondolataid és az eszmecseréid alakulásában. Különösen vonzz az újságírás, írás, tanítás, vagy tanulás területe, szívesen teszel rövid kirándulásokat, szeretsz olvasni, és mindezekről beszélgetni. Élvezed az értelmes vitákat, és szereted a tréfát. Általában jó kereskedői érzékkel rendelkezel, de most különös tehetséged van ehhez.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A külvilággal való kapcsolatodnak fő célja az információszerzés lesz, mert általa gondolatokkal, ötletekkel töltődsz fel. A rövid eszmecserékre való igényed miatt képes leszel játszi könnyedséggel kapcsolatot teremteni másokkal, ezért szinte bárki lehet a barátod, és ebben már láthatod is a felületesség, és befolyásolhatóság veszélyeit. Ezzel a mai bolygóhelyzettel egy-két napig, bármilyen körülmények között képes leszel a kommunikáció fenntartására, újrakezdésére, ami a társasági életedre kitűnő hatással lesz.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A barátok fontos szerepet játszanak a napi rutinodban, és még a szomszédok is közeli barátok lehetnek. Jó író véna, és tartós barátságok jellemzik ezt a mai napot. Gondolkodásod, terveid, és az igényed, hogy minden tényt és dolgot, amivel találkozol, megvizsgálj, és osztályozz, a hozzád hasonló gondolkodású, és életszemléletű emberekkel, a barátaiddal való kapcsolatodra koncentrálódik, és összefügg azokkal, akikkel valami miatt lelki összetartozást érzel.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Azok az emberek, akikkel nap mint nap együtt vagy betöltik minden gondolatodat, ami azt is eredményezheti, hogy fenntartások nélkül elfogadod a véleményüket és gondolkodásmódjukat. Engedd, hogy hatással legyenek arra, hogyan látod, értelmezed a tényeket, vagyis hogyan rendszerezed a gondolataidat. Alapvető szükséged van a másokkal folytatott kölcsönös eszmecserékre, és a barátaiddal való beszélgetésekre. A mai bolygóállás feltűnően jó kapcsolatteremtő képességet jelez. A megszilárdult szabályok és határok áttörésével is.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ma felfedezheted azoknak az embereknek az értékességét is, akik teljesen különböznek tőled. Ezért mindig van valami eredetiség a gondolkodásodban, beszédedben, elemzésedben, mert a gondolkodásod lesz az eszköze annak, hogy a lehető legtágabb értelemben véve meghaladd a régi formádat. Szívesen kötsz ismeretségeket, és fenntartás nélkül hiszel az egyenlőségben, Ha bármikor engedsz annak a hajlamodnak, hogy mások irányítsák a gondolataidat, akkor ez az egyenrangúság könnyen válhat egyenlőtlenséggé.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha a mai nap buktatóit sikerül elkerülnöd, akkor kétirányú ösztönzést is kaphatsz arra, hogy véleményedet és meglátásaidat kölcsönösen megoszd a barátaiddal, és a hozzád hasonló természetű emberekkel. Bizonyos esetekben a nyugtalanságod miatt előfordulhat, hogy túl sokat vársz el a barátaidtól, és hogy szeszélyessé, ingataggá válsz. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy olyan barátokat keresel, akik sokoldalúak, ugyanakkor azonban változékonyak. Ez a fényszög utalhat arra is, hogy jobban érdekelnek majd a megszokottól eltérő kommunikációs formák, pl. a süketek jelbeszéde, a régi írások megfejtése, vagy éppen a titkos írás.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A melegszívű törődésre való képességedet használhatnád eszközként a tények rendszerezésében és feldolgozásában. Az érzelmeid játsszák a főszerepet az életedben, még akkor is, ha azt gondolod, hogy tudsz objektív is lenni. Pozitív értelemben úgy használhatod fel érzelmeidet, hogy általuk megerősítesz bizonyos tényeket. De előfordulhat, hogy éppen ugyanezen érzések miatt figyelmen kívül hagysz olyan fontos tényezőket, amelyek éppen nem illenek bele a terveidbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top