nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt magyar rajongója ismét találkozott a világsztárral

Brad Pitt magyar rajongója ismét találkozott a világsztárral

Reni, a magyar rajongó ismét találkozott Brad Pittel, amikor Magyarországra látogatott. Most az is kiderült, hogy milyen benyomást keltett a világsztár.

Brad Pitt hatalmas rajongója, Szabó Renáta igazán szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis neki sikerült már kétszer is találkoznia vele.

Brad Pitt

Fotó: Getty Images

Brad Pitt a legújabb filmjének forgatása miatt jött Magyarországra, Renáta pedig elárulta, hogy pontosan hol futott össze a világsztrárral. 

„Bár két hete találkoztam már a brit F1-es nagydíjon Brad Pitt-tel, de tudtam, hogy Magyarországra is ellátogat majd, és újra összejöhet egy találkozó vele. Hallottam, hogy itt is vesznek fel jeleneteket a készülő filmhez, ami a jövő nyáron mutathatnak be” – kezdte a Blikknek Szabó Renáta, aki az autósport szerelmeseként egy különleges belépőjeggyel tudott egészen közel jutni a VIP-terület bejáratához.

Vasárnap a Hungaroringen hemzsegtek a hazai és a nemzetközi sztárok. Többek között Lékai-Kiss Ramóna, Azahriah, Tommy Hilfiger, de itt volt még A Bridgerton család sztárja, Simone Ashley is. A Forma-1-es film szereplői, illetve a film rendezője, Joseph Kosinski, valamint Placido Domingo is tiszteletüket tették. Nem sokkal később pedig Brad Pitt is megérkezett, méghozzá a 26 évvel fiatalabb Ines de Ramonnal jött.

Reni azt is elárulta, hogy a futam kezdete előtt nemsokkal érkezett csak meg a színész. Reni néhány barátnőjével együtt megpróbált a színész közelébe kerülni és sikerült is nekik.

„Nagyon türelmes volt, mindenkinek odaállt egy-egy fotóra, aki kérte. Igaz, az angliai képem is szuper lett vele, de azt hiszem, most még azt is sikerült felülmúlni, mert most igazán sármos megjelenése volt. Nagyon jó kisugárzása van, ez legutóbb is tapasztalható volt, de ahogy most a pályán kiszállt az autóból, minden tekintet rá irányult és hirtelen tátva maradt pár száj is, vélhetőleg, mert csak a pályára éppen guruló autók hangját lehetett hallani, semmi mást. – fogalmazott a fiatal nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top