nlc.hu
Sztárok
Ez történt ma: július 23.

Tegnap történt: Majka véleménye Puzsérról, Fülöp herceg és a szexbotrány részletei, Trump elleni merénylet

Ezt történt a tegnapi nap során. Ha lemaradtál valamiről olvasd el cikkünket, amiben összefoglaltuk az elmúlt nap legfontosabb híreit

Ha lemaradtál valamiről, akkor most elolvashatod a tegnapi nap legfontosabb híreit.

Kern András a hangulatingadozásairól és arról beszélt, miért mondott le az alkoholról. Valamint arra is kitért, hogy mi az, amivel igazán a kedvében lehet járni manapság.

Kern András

Fotó: RTL/ Bársony Bence

De nem lehet elmenni Molnár Gusztáv mellett sem, aki arról tudatta az olvasókat, hogy rátalált soha nem látott rokonaira és azon tűnödik, hogy nevet változtat, ugyanis kiderült, hogy a családban nem a Molnár a leggyakoribb vezetéknév. De Földes Eszter is megosztott néhány gondolatot a szingliségről

Molnár Gusztáv

Fotó: RTL Klub / fotocentral.hu

Természetesen nemcsak a hazai, de a külföldi színészek élete sem állt meg, és így arról is lehetett olvasni, hogy Brad Pitt hogyan viselkedett a magyarokkal. A világsztárral sikerült fotót készítenie egy magyar rajongónak, aki beszámolt arról, mennyire kedves volt hozzá a sztár.

Brad Pitt

Fotó: Getty Images

Hír volt továbbá Zámbó Krisztián plasztikai beavatkozása, Dér Heni felkészülése a Sztárboxra, és Majka is kifejtette véleményét Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert tettlegességig fajult konfliktusáról. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images

Legolvasottabb híreink a brit királyi családról szóltak, ugyanis több emberről is felröppentek hírek. Az elhunyt Fülöp hercegről kiderült ugyanis, hogy köze lehetett Nagy-Britannia legnagyobb szexbotrányához. Közben az FBI nyomozói kiderítették, hogy Katalin hercegné lett volna a következő áldozata annak a fiatal férfinak, aki nemrég Donald Trumpra is rálőtt az egyik nyilvános megjelenésekor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top