nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabiék tervezik a közös babát? „Jön, ha jönnie köll"

Tóth Gabiék a közös gyerekről: „Jön, ha jönnie köll”

Tóth Gabi és Papp Máté Bence túl vannak az első közös nagy projektjükön, vagyis a táboron. A párnak további tervei vannak a jövőre nézve.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence első közös tánctábora, amely a múlt héten ért véget, több hónapos készülődés előzte meg. A szerelmesek életében ez a projekt meghatározó volt több szempontból is, hiszen ez egyben az egyéves évfordulójuk is volt. Gabi szerint a szerelme igazi apuka típus, aki remekül bánik a gyerekekkel, ezért azt is elárulta, mikor érkezhet az első közös babájuk.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Elmentünk a pomázi Magyar Vár Táborba, megnéztük, hogyan tanulnak tőlük a gyerekek, milyen programokkal készültek nekik, Gabi pedig a részletekbe is beavatott minket.

A táborban nemcsak egymásra, hanem a gyerekekre is figyelniük kellett, főleg, mivel nagyon sok rosszakarójuk is van, akik sokat bántották őket. Ezért nagyon felkészültek mindenre, és hogy a gyerekek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

Mint kiderült, Tóth Gabi kislánya, Hannaróza nem volt jelen a táborban, mivel épp az édesapjával, Krausz Gáborral nyaralt.

„Ilyenkor lényegében nekünk van a legtöbb gyerekünk, Máté pedig nagyon apuka típus. Nem kell, hogy szülessen gyereke, mert Han­ni­val is csodálatosan bánik, tehát megvan benne ez a fajta hajlam és a nyitottság. Jól beszél a gyerekek nyelvén, ami nagyon ritka” – magyarázta Gabi.

Tóth Gabi nagyon jól érzi magát a gyerekek közegében, így nincs kizárva, hogy Mátéval hamarosan bővítik a családjukat. Arra kérdésre, terveznek-e közösen gyermeket vállalni, a következő választ adta az énekesnő:

Nos… erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: jön, ha jönnie köll.

-fogalmazott az énekesnő.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top