nlc.hu
Sztárok
A hétévnyi lombikozás Solti Berni szervezetére így hatott

Nem múlt el nyom nélkül a hétévnyi lombikozás Solti Berni életében

Pontosan erre vágytak Solti Ádámék, amikor a családról álmodtak. A házaspár nem kívánhatna jobb életet maguknak és kisfiuknak!

 Solti Bernadett nem is érti, hogy szaladhatott el ilyen gyorsan az elmúlt év, hiszen szinte még csak most mentek be a kórházba szülni és máris 1 éves lett a kisfiuk.

Solti Ádám

Fotókredit: RTL /Rácz Tamás / fotocentral.hu

A nagy nap alkalmából babazsúrt rendeztek Benediktnek és természetesen jöttek a barátok és a rokonok is ünnepelni. Ádám és Berni az elmúlt egy évről a Best magazinnak mesélt.

„Kapott fejlesztőjátékokat, anyukámtól egy felfújható medencét, amelybe még én is beleférek Beni mellé és egy 4 az 1-ben triciklit is” – mondta Ádám.

Majd Berni hozzátette, hogy fantasztikus év áll mögött:

Három hónapos kora óta végigalussza az éjszakát, ha mégis felébred, mire odaérek hozzá, általában Ádám már ott van. Büszke vagyok a férjemre, és hálás neki, mert ott segít, ahol csak tud. Nincs olyan, amit ne tenne meg a baba körül.”

A büszke apuka életében azonban nincs megállás. Ádám a nyáron forgatott, játszik a Madách Színházban is, de amikor nem dolgozik mindig a családjával van.

Nagyon figyelmes. Ha látja, hogy szükségem lenne másfél órára magamban, akkor elviszi a fiunkat meg a kutyát egy nagy sétára. Én addig megmosom a hajamat, elindítom a kedvenc sorozatomat, és közben felmosok, elteszem a száradt ruhákat. Jobb apukát el sem tudok képzelni nála” – meséli Berni.

Benire nagyon büszkék a szülők és boldogok, hogy ennyire fantasztikus gyermekük lehet. Viszont az édesanyának gyakran kell orvoshoz járnia, ugyanis a hétévnyi lombikozás nem múlt el nyomtalanul.

Miután abbamaradt a szoptatás, lement rólam hét kiló, majd több jött vissza rám, pedig diétáztam és sokat mozogtam.” – kezdi Berni. Majd így folytatja:

 

Végül elmentem endokrinológushoz, aki elmagyarázta, hogy a hétévnyi hormonkezelés miatt óriási változásokon ment keresztül a szervezetem. Mivel a hormonháztartásom még nem jött helyre, így a családomban előforduló cukorbetegség veszélye is fennáll.

 – mondta Berni.

Majd arra is kitért, hogy azoknak, akik lombikoztak, amúgy is gyakrabban kell járni szűrésekre, mert nagyon eséllyel alakul ki náluk daganatos megbetegedés.

A teljes cikket elolvashatod a Best legújabb számában.

Fotó: Best Magazin

Fotó: Best Magazin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top