nlc.hu
Sztárok
A Sztárbox nehézsúlyú versenyzői

Ők a Sztárbox nehézsúlyú versenyzői!

A Sztárbox nehézsúly súlycsoportjának versenyzői is a bajnoki övért jöttek, elszánt küzdelmekre számíthatunk.

A közvetítések hangulatát a már jól ismert műsorvezető hármas és a ring-speaker emeli tovább, míg a szakkommentátori széket Kovács Kokó István foglalja el. Az őszi szezon egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó műsorában, a Sztárboxban hamarosan újra ringben szállnak a hírességek. 

Ők a Sztárbox nehézsúlyú versenyzői!

Azt már tudni lehet, hogy a Sztárbox szakmai supervisora, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István, aki szakmai csapatával, a Sztárbox edzőivel hónapok óta dolgozik azon, hogy most is maximális teljesítményre sarkallja a sztárokat.

Mostantól pedig az sem titok már, hogy a fergeteges hangulathoz hozzájárulnak a Sztárbox műsorvezetői Csobot Adél, Szujó Zoltán, Héder Barna, a ring-speaker Both András, szakmai kommentátorként pedig Kovács Koko István.

A már bemutatott súlycsoportok, most kiegészülnek a „nehéz fiúkkal”, akiknek mérkőzései komoly izgalmakat ígérnek.

Férfi nehézsúly súlycsoport versenyzői:

Czutor Zoltán zenész,
Henry Kettner influenszer,
Király Péter kommunikációs szakember,
Lmen Prala rapper,
Mészáros András színész,
Németh Kristóf színházigazgató, színész,
Noszály Sándor olimpikon teniszező,
Pulai Imre olimpiai bajnok kenus.

 

Felnőtt korom legjobb formáját hozom” – mondta Czutor Zoltán, aki elsősorban a sportélmény és a felkészülés miatt szeretett volna belevágni a Sztárboxba. A kemény edzések már pár hónap alatt látványosan átalakították a testét. A zenész gyermeki kíváncsisággal várja az éles összecsapásokat, ráadásul amióta kesztyűt ragadott, eldöntötte, hogy nem szeretne megállni a döntőig. Ez persze nem azt jelenti, hogy rosszul viselne egy esetleges vereséget, nem gondolja, hogy valaki elveszíti a méltóságát, ha elveszít egy mérkőzést. Még a maradandó esztétikai sérülésektől sem fél: ha lesz ilyen, „büszke leszek rá egész életemben”.

„Kipattanok belül, annyira várom, hogy az egészben már ott legyek” – mondta Henry Kettner, aki a tavalyi Sztárbox egyik élő show-ját nézve döbbent rá, hogy ebben ő is részt szeretne venni. A felpezsdült hangulat egészen a gyerekkoráig repítette vissza, amikor még versenyszerűen kajakozott, és minden vágya az volt, hogy kijusson az olimpiára. Ezeket az álmokat később a tanulás miatt félredobta, most viszont csak úgy buzog benne a versenyszellem. A ringbe lépve egyetlen célja van: elérni a győzelmet. Videónkból az is kiderül, mit kezdett az egoproblémákkal, amiket a boksz előhoz.

Király Péter kíváncsi volt rá, hogy 43 évesen van-e még benne annyi kakaó és sportszeretet, ami elegendő ahhoz, hogy bizonyíthasson a Sztárboxban. A felkészülés minden feladata kemény kihívások elé állítja a színészt, edzői pedig folyamatosan hajtják és motiválják. „Megütni nem a legjobb dolog az embereket, de néha kell. Pofont kapni is kell” – mondta a sztár, aki szerint ezek a pofonok kifejezetten pallérozzák a jellemet.

Lmen Prala életében nem izzadt annyit, mint mostanában a Sztárbox-edzéseken. A zenész imád küzdeni, ami jól jön a ringben is, ahol kifejezetten kemény ellenfelek ellen kell bizonyítania. Kezdetben aggódott miatta, hogy meg meri-e ütni majd az edzőpartnereit, de hamar kiderült, hogy ezzel nem lesz gondja. Lmen Prala azt is elárulta, hogy miközben a monokliktól egyáltalán nem fél, egy valami miatt azonban még ő is aggódik.

A Gólkirályság és a Drága örökösök színésze, Mészáros András vegyes érzésekkel vágott bele a Sztárboxba: „félsz, izgalom, magabiztosság” – ezt mind egyszerre érzi felkészülés közben. Ugyanakkor izgatott, hogy a műsorral lehetősége nyílt rá, hogy belekóstoljon a profi boksz egyik apró szeletébe. Többféle típusú edzéssel készül a versenyre: a terheléses feladatok mellett úszni is jár, és a kesztyűzések során már ellenfelei is akadnak a ringben. Épp egy ilyen felkészülésen szerezte az arcán látható sérülést is.

Németh Kristóf Sztárbox-rajongóként igazi megtiszteltetésnek érezte, amikor felkérték, hogy ő is versenyezzen az idei évadban. Annak ellenére, hogy küzdősportos múlt nélkül vágott bele az edzésekbe, és még nem igazán tudja, milyen érzés ütést kapni és bevinni, magabiztosan várja az előtte álló összecsapásokat. „Itt is minden a psziché nagy játékával kezdődik” – véli a színész, aki több hónapnyi felkészülés után mestereinek köszönhetően rájött, hogy a ringben nem szabad elveszítenie a fejét, mert az bukáshoz vezet. Videónkban azt is elárulta, melyik jó haverjával csapna össze egy bokszedzésen, hogy aztán „nem egy málnaszörp mellett” kibeszéljék a meccs tanulságait.

A magyar tenisz egykori csillaga, Noszály Sándor világéletében rajongott a bokszért, és vágyott rá, hogy egyszer kitanulhassa ezt a sportot, így minden napot karácsonyként él meg, hogy újra edzhet a Sztárbox miatt. Szívósan készül, fut, ugrókötelezik, sokat lazít a kesztyűzések mellett. Profi sportolóként azonban egész másként áll hozzá a felkészüléshez, mint a celebek, azt mondta, egyre inkább rájön, mennyire keveset tud: „lelkileg óriási teher egy olyan sportban kimenni, amiben az ember amatőr” – fogalmazott.

A bokszhoz értek egy kicsit” – mondta Pulai Imre, aki 12-13 éves korában Papp László keze alatt bokszolt az akkori Vasas színeiben. Szülei végül nem engedték, hogy folytassa ezt a sportot, helyette inkább a kenu felé terelgették. Sokan csodálkoztak, hogy 56 évesen, olimpiai és Európa-bajnokként miért száll ringbe. Az egykori sportoló elárulta, hogy a Sztárbox ugyanazokat az érzéseket hozta elő belőle, mint amikor az olimpiákra készült. Videónkban azt is elárulja, miért jó, hogy nála kisebb, ellenfelekkel is megküzdhet az edzésein, és melyik magyar híresség segíti a felkészülésben.

A Sztárbox 2024 teljes mezőnye az alábbiak szerint alakul:

Női pehelysúly súlycsoport versenyzői: Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő, Pap Dorci influenszer, Schóbert Lara influenszer.

Női könnyűsúly súlycsoport versenyzői: Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, „Nemazalány” énekesnő, Sápi Vivi influenszer.

Férfi könnyűsúly súlycsoport versenyzői: Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész, műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta Laci színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész, Varga Viktor énekes.

Férfi középsúly súlycsoport versenyzői: Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes, műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész, Veréb Tamás színész, énekes.

Férfi nehézsúly súlycsoport versenyzői: Czutor Zoltán zenész, Henry Kettner influenszer, Király Péter kommunikációs szakember, Lmen Prala rapper, Mészáros András színész, Németh Kristóf színházigazgató, színész, Noszály Sándor olimpikon teniszező, Pulai Imre olimpiai bajnok kenus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top