nlc.hu
Sztárok
Ez történt tegnap: Bejelentették a Sztárbox nehézsúlyú versenyzőit

Ez történt tegnap: teljes a Sztárbox mezőnye, Azahriah-Majka ellentét, Tóth Gabiék családbővítése

Ezt történt a tegnapi nap során. Ha lemaradtál valamiről, olvasd el cikkünket, amiben összefoglaltuk az elmúlt nap legfontosabb híreit.

Ha lemaradtál valamiről a szerdai napon, akkor most visszaolvashatod az elmúlt nap legnagyobb híreit a sztárvilágban. A szerda reggeli nap érkezett a hír, mi szerint az RTL sztrája, Michl Juli nemrég kimondta a boldogító igent szerelmével. A pár szinte mindent titokban tartott, egészen eddig!

Michl Júlia

Fotókredit: RTL Klub/Sárosi Zoltán / fotocentral.hu

Majd arról is olvashattunk, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence első közös tánctábora, hogy zajlott. Valamint arról, hogy Gabi szerint a szerelme igazi apuka típus, aki remekül bánik a gyerekekkel, ezért azt is elárulta, mikor érkezhet az első közös babájuk.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

De szó esett a szolnoki kalandparkban történtekről is, amellyel kapcsolatban ezúttal Lilu fejtette ki véleményét: „Nekem senki se mondja, hogy erről senki nem tudott” – fogalmazott.

Lilu

Fotókredit: RTL/Sallak Dóra / fotocentral.hu

Természetesen akardatk örömhírek is, hiszen Solti Ádám és Berni kisfia nemrég ünnepelte első születésnapját. A kis Beni nagyon gyorsan cseperedik, de Berni arról isőszintén mesélt, hogy viselkedik szervezete a hétévnyi lombik után. 

 

Solti Ádám

Fotókredit: RTL /Rácz Tamás / fotocentral.hu

Ezután pedig nemsokkal jött a hatalmas bejelentés, vagyis hogy kik lesznek a Sztárbox nehézsúly súlycsoportjának versenyzői. A bajnoki övért elszántan küzdenek majd ezek a férfiak is! 

Ez történt tegnap: Megtudtuk, kik a Sztárbox nehézsúlyú versenyzői, Azahriah kifejtette véleményét Majkáról és Tóth Gabiék beszámoltak a babaprojektről

De az egyik legnagyobb vitáról is olvashattunk a szerdai napon, ugyanis nem csitultak az indulatok a hazai sztárvilágban a Puzsér-Ábrahám ügy kapcsán. Ezúttal Azahriah fejtette ki véleményét Majkáról és az egész konfliktusról. A fiatal énekes szerint Majkának némi intelligencia is kéne, bár az neki sose volt.

Azahriah

Fotó: Getty Images

Továbbá megtudhattuk azt is, hogy Katalin hercegné milyen szabályrendszert vezetett be a gyerekek nevelését illetően. Mint kiderült az édesanya szigorúbb, mint hittük! Illetve megtudtuk, hogy Valkó Eszterék ismét költözni fognak, ezúttal pedig nem maradnak Hollandián belül, hanem Svájcba viszi őket az útjuk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top